Juli

North Sea Round Town  Jazz in Studio de Bakkerij
Ook dit jaar doet Studio de Bakkerij weer mee aan het North Sea Round Town JazzFestival.
Van 4 t/m 7 juli kun je genieten in het theater aan de Bergweg  van dynamische optredens door Trio Vree, Electric Love, Delta Honey, Blueberry Kingdom, Static Sound & Tour L’Amour Bienfait.
lees meer

Rotterdam World Music Fusion Festival
Het Rotterdam World Music Fusion Festival  (RWMFF) staat in 2019 op 12 en 13 juli voor de 6e keer op de planken. RWMFF is een meerdaags, gratis toegankelijk, thematisch en indoor muziekfestival  van wereldmuziek met Blues & Jazz. Typerend aan het festival is Wereldmuziek met Blues & Jazz door professionele musici.
lees meer

Zwaanshalskwartier Leeft
We gaan ook in 2019 weer een aantal edities van het straatfestival Rotterdam Leeft organiseren! Op 13 juli Zwaanshalskwartier Leeft. Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt door Popunie.
lees meer

Jules Deelder en Boris van der Lek in het Jan van der Ploeghuis
zondag 14 juli, Hooglandstraat 67, Aaanvang 15.00 uur, gratis entree
De heren nemen je mee op een muzikale reis langs de klassiekers uit het rijke jazz verleden afgewisseld met mooie verhalen  en gedichten.

KoningsVeldeplein open!
vrijdag 19 juli, 15.30 tot 17.30 uur, Koningsveldeplein
Het plein is klaar! Spelen zitten en sporten, het is allemaal weer mogelijk. Daarom hebben bewonersorganisatie Liskwartier, Gallery Untitled, Groennoord de wijkraad en de gemeente samen een programma met activiteiten bedacht!
lees meer