Mei

Volg danslessen vanuit je eigen stoel,vanaf 24 mei, 6 maanden lang: Dans met Malou
Ouderen die graag willen dansen en bewegen kunnen vanaf 24 mei meedoen aan Dans met Malou, een dansproject via internet. Met deze online danslessen door dansdocente Marie Louise Gilcher kunnen ouderen thuis op een plezierige en veilige manier dansen en hun lichaam versterken.
lees meer

Juli

Memory Lane is terug!
Vanaf juli 2021 is stichting Fratsen terug met vijf muziekevenementen voor zelfstandig wonende ouderen! Op verrassende locaties in de wijken Blijdorp, Bergpolder en het Oude Noorden speelt een artiest van muziekopleiding Codarts eigen nummers en oude herkenbare klassiekers en vertelt Fred Hoogsteder prachtige verhalen over de muziekgeschiedenis aan de hand van een ouderwetse radio en televisie. Als er ouderen geïnteresseerd zijn om te komen kunnen zij contact opnemen via +316 311 50 393 of een mailtje sturen naar contact@fratsenproducties.nl.
lees meer

Augustus/September

Nieuw bij Untitled: Ingrid Baars
Oplettende Untitled bezoekers hebben haar werk bij de afgelopen Groepsexpo van de Koningsveldestraat misschien al gespot. Dat was één foto, maar inmiddels is er veel meer werk van Ingrid Baars te vinden in Gallery Untitled.
lees meer

Start nieuw seizoen in Studio de Bakkerij
Vanaf september gaan de deuren van Studio de Bakkerij weer open. We hebben voor de komende maanden een vol programma met theatervoorstellingen voor jong en oud, filmavonden door CineNoord, cabaret en muziek.
lees meer

BBQ en Speelfilm op het Pijnackerplein
Op vrijdag 10 september BBQ en film (The Personal Story of David Copperfield) op het Pijnackerplein vanaf 19:00 uur, het is verplicht aan te melden via info@pijnackerplein.eu
lees meer

Film In de Buurt
Ook deze zomer kan je in Bergpolderfilms in de open lucht kijken.Zaterdag 11 september vanaf 2030 uur in het park in de Tak van Poortvlietstraat. Graag reserveren op www.filmindebuurt.nl
lees mee

Muziek op de Rotte 2021 (Terraseditie XL)
Muziek zal weer klinken op de Rotte! Vier dagen lang fantastische muziek bij deze parel van Noord: Muziek op de Rotte. Net als vorig jaar in een intieme terras opstelling. Het volledige programma is bekend klik lees meer.
lees meer

Een MattieMee muziekmiddag met Poor Thing.
Donderdag 16 september speelt VOX Muziektheater PoorThing om 13.00 uur in Studio de Bakkerij. Entree € 10,00 & R.Pas € 5,00.
lees meer

Film in het Park
Van vrijdag 17 september t/m zondag 19 september vindt er een nieuwe editie van Film in het Park plaats. Film in de Buurt en CineNoord vertonen drie avonden lang de beste films in het park aan de Noorderhavenkade.
lees meer

Oogstfeest Hof van Noord/GroenGoed
Locatie: Hof van Noord, Gordelweg 131 Rotterdam Wanneer: Zondag 19 september 2021 14-21 uur Reserveren niet nodig
lees meer

Zondag 19 september om 10.15 & 11.30 uur speelt Bram van Beusekom de voorstelling KATTON in Studio de Bakkerij.
lees meer

Ook van Jou festival in september
Vrijdag 24 en zaterdag 25 september kun je ook alvast blokken in je agenda!
Op deze dagen organiseert Studio de Bakkerij i.s.m. de wijkpartners opnieuw het ‘Ook van Jou’ Festival op het Koningsveldeplein. Verschillende culturele activiteiten en veel muziek voor jong en oud. Het volledige programma is bekend programma vrijdag en zaterdag

Jubileumvoorstelling van de Buren van Marlies zaterdagavond 25 september
Op zaterdagavond 25 september van 20:00 – 22:00 verzorgen de Buren van Marlies een Maestrovoorstelling. De Maestrovoorstelling vindt plaats in De Banier, Banierstraat 1 in Rotterdam.
lees meer

oktober

Jan Rot met Beste Liedjes Ooit
Zaterdag 2 oktober om 20.00 uur is Jan Rot in Studio de Bakkerij met de muziekvoorstelling Beste Liedjes Ooit.
lees meer