Februari

Muziek bij de Buren festival
De optredens vinden plaats in maar liefst 20 huiskamers in Noord. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Rotterdamse muzikaliteit en gastvrijheid.
Datum: zo. 2 februari 2020 van 12:00 -18:00 uur. Het volledige programma is te vinden op: www.muziekbijdeburen.nl,
lees meer

Marjolein Meijers brengt Simpel, mooi bestaan
Zondag 2 februari speelt Marjolein Meijers met haar band de muzikale voorstelling Simpel, mooi bestaan om 14.30 uur in Studio de Bakkerij.
lees meer

Improvisatietheatervoorstelling voor kinderen in De Nieuwe Banier
Op zondagmiddag 2 februari 2020 speelt Improvisatietheatergroep De Buurtjes een voorstelling voor kinderen in de theaterzaal van huis van de wijk De Banier, aan de Banierstraat 1 in Rotterdam.
De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 start de voorstelling, die tot 15:00 duurt. Na afloop is er voor elk kind gratis limonade en wat lekkers. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders.
Reserveer een plekje op www.deburenvanmarlies.nl. Je bepaalt zelf wat je betaalt.

Art Rotterdam Week in Gallery Untitled op 6, 7, 8 en 9 februari
Koningsveldestraat 14 | 3037 VS | Rotterdam
Tijdens ART Rotterdam week is Gallery Untitled het bruisende middelpunt van Rotterdam Noord. Met 350 m2 in totaal is Gallery Untitled de grootste galerie van Rotterdam.
lees meer

New Radicalism in Mono
Vanaf de 6de tot de 9de van februari – tijdens Art Rotterdam – worden nieuwe “radicale” talenten gepresenteerd op het gebied van digitale kunst en cultuur. Hier van je de veelzijdigheid van verschillende stemmen uit het Midden-Oosten, Noord Afrika en artiesten uit europa met roots uit de hiervoor genoemde gebieden.
lees meer

De snelste zebra van de wereld
Zondag 9 februari om 11.00 uur speelt de jeugdvoorstelling De snelste zebra van de wereld van Harro van Lien producties in Studio de Bakkerij. Voor iedereen vanaf 4 jaar.
lees meer

Richard Kühne brengt een voorstelling over Bram Vermeulen
Zondag 16 februari om 14.30 uur speelt acteur en muzikant Richard Kühne een voorstelling met gedichten, verhalen en liedjes van Bram Vermeulen in Studio de Bakkerij.
lees meer

Eend! Wat is er aan de hand?
Dinsdag 18 februari om 10.00 uur speelt Jeritza Tony de voorstelling Eend! Wat is er aan de hand? in Studio de Bakkerij.
Een muzikaal avontuur voor iedereen vanaf 2 jaar.
lees meer

Informatiebijeenkomst inrichting buitenruimte 3e Pijnackerstraat
Op donderdag 20 februari 2020 is er een informatiebijeenkomst over de mogelijk nieuwe inrichting van de 3e Pijnackerstraat. Wij nodigen u hiervan harte voor uit.
Programma Inloop: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Huis van de Wijk – De Mozaïek
Schommelstraat 69, Rotterdam
lees meer

My father held a gun, Winnaar Fringe Gold Award 2017
Vrijdag 21 februari om 20.30 uur speelt de voorstelling My father held a gun in Studio de Bakkerij. “Wat betekent het om een man te zijn?” Dit vraagt iedere jongen zich wel eens af, in verschillende stadia van het leven. Het is een vraag die Raphael Rodan en Sahand Sahebdivani op de leeftijd van 36 jaar nog altijd bezighoudt.
lees meer

Joris en de geheimzinnige toverdrank
Zondag 23 februari om 14.30 uur speelt Iris van der Ende de jeugdvoorstelling Joris en de geheimzinnige toverdrank in Studio de Bakkerij. Naar het gelijknamige boek van Roald Dahl. Voor iedereen vanaf 5 jaar.
lees meer

Koekie Boekie special De wereld van kikker
Woensdag 26 februari organiseert Studio de Bakkerij een Koekie Boekie special De wereld van kikker vanaf 10.00 uur. Voor iedereen t/m 8 jaar
lees meer

The Amazing Stroopwafels
Donderdag 27 februari om 13.00 uur  spelen The Amazing Stroopwafels hun nieuwe programma Hiero in Studio de Bakkerij.
lees meer