Mei

Mijn pop huilt ’s nachts
Zaterdag 4 mei vertelt Eric Borrias het indrukwekkende verhaal Mijn pop huilt ’s nachts in Studio de Bakkerij. Aanvang 20.02 uur.
Voorafgaand aan de voorstelling is er in de zaal van het theater de dodenherdenking te volgen.
lees meer

North Free Festival!
Zondag 5 mei 2019 van 11:00 – 22:00
Voor het eerst een bevrijdingsfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam-Noord!  Dit gaat gebeuren met verschillende bands en singer-songwriters die deze dag gaan vullen met meeslepende en gezellige muziek.
Spelletjes voor jong en oud en genoeg te beleven naast de muziek!
LINE-UP SINGER-SONGWRITERS: Jessy Yasmeen Lugo – Lexx Bronze
LINE-UP BANDS: CASbandofficial – Crimson Inc. – De Bommelband – One Night Stand coverband – YADA YADA De Herman Brood Tribute band van Nederland – Toffe Haan

Door de ogen van Sammy Sedano
Donderdag 9 mei vanaf 19.00 uur organiseert Studio de Bakkerij in samenwerking met Cinenoord “Door de ogen van…” Een avond lang kijken we door de ogen van een spraakmakende buurtbewoner. Dit keer is dit Sammie Sedano, rapper en organisator van CULT NORTH.
lees meer

Maestro Impro
De spelers van improvisatie theater groep ‘de Buren van Marlies’ trainen wekelijks op deze vorm van theater. Zaterdag 11 mei spelen zij de voorstelling Maestro Impro. Hierbij strijden de spelers individueel voor de gunst van het publiek. Benieuwd naar dit sportieve theatrale spektakel? Zaterdag 11 mei in de Nieuwe Banier, Banierstraat 1 in Rotterdam. De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 open. Je betaalt een tientje voor een kaartje, inclusief consumptie. Reserveren is aan te raden en kan via deburenvanmarlies.nl

Geveltuinendag Rotterdam Noord
Zaterdag, 11 mei van 10:00 – 15:00 uur diverse locaties

lees meer

Ernst Jansz in concert
Zondag 12 mei speelt Ernst Jansz met zijn band om 14.30 uur in Studio de Bakkerij.
lees meer

Gallery Untitled Presents:
Zangeres Maria Mendes met gitarist Tim Langedijk op 12 mei in Gallery Untitled. Met Césare Peeren als gastspreker en een Artist talk door Floris Hovers
lees meer

Cultuurmixer Pitchen & Presenteren
Er zijn nog een paar plekken vrij bij onze Cultuurmixer ‘Pitchen & Presenteren’. Dé plek om kennis te vergaren en te netwerken met mensen uit rayon Noord (Kralingen-Crooswijk, Centrum, Noord en Delfshaven). Wil jij erbij zijn op 14 mei, 19-22 uur, in Het Klooster Oude Noorden? Meld je dan snel (gratis) aan!
lees meer

De Grens
Vrijdag 17 mei om 20.00 uur speelt Ekaterina Levental de voorstelling De Grens in Studio de Bakkerij. Een indrukwekkend migratieverhaal van gevierde mezzosopraan en harpiste.
lees meer 

De rattenvanger
Zondag 19 mei om 14.30 uur spelen Ida van Dril en Michiel Schreuders de jeugdvoorstelling De rattenvanger in Studio de Bakkerij. Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.
lees meer

ALIEKLOESIEF
Een voorstelling voor kleine avonturiers en volwassen angsthazen. Pak je koffers en ga met Parker mee op een liefdevol, muzikaal en speels country-avontuur waarin niets is wat het lijkt. 19 mei om 15 uur in het Jan van der Ploeghuis. Kaartjes aan de deur,.

Rotterdam Bluegrass Festival HQ
Op 21 mei 2019 is er in ons hoofdkwartier in Rotterdam een uniek en intiem concert van De Henhouse Prowlers. De Amerikaanse band komt uit Chicago en ze spelen Bluegrass op zijn best, virtuoos, snel en met schitterende harmonieen. Mis ze zeker niet! We hebben maar 40 plaatsen. Dus koop die tickets snel. Het gaat hard. Entree: €16,-, inclusief ticketkosten. Alleen online, geen verkoop aan de deur. Datum: 21 mei 2019, Deuren open: 19:30, Start concert: 20:30

Verborgen Tuinen
Zaterdag 25 en Zondag 26 mei, 10.30 uur tot 17.00 uur diverse locaties, Kaarten zijn vanaf 1 mei uitsluitend online te bestellen.
lees meer