Februari

Krentenbollen Festijn
Speciaal voor in de voorjaarsvakantie heeft Studio de Bakkerij het Krentenbollenfestijn voor iedereen vanaf 4 jaar. Dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 februari zijn er live stream jeugdvoorstellingen, theater- en knutsel workshops en een Koekie Boekie voorlees editie.
lees meer

April

Gallery Untitled
Van 4 april tot en met 2 mei kan je bij Gallery Untitled komen kijken naar een nieuwe expo. Ter ere van zijn eerste boek vullen we onze eerste zaal met werk van de laatste ontdekkingsreiziger, Raoul Deleo.
lees meer

Live stream Mattheus Passielezing door Jan Rot
Zondag 4 april is er om 12.00 uur een livestream optreden van Jan Rot met de Mattheus Passielezing gecombineerd met de brunch in je eigen huiskamer.
lees meer

Live stream voorstelling Das doet dwaas
Zondag 11 april is er vanuit Studio de Bakkerij om 10.30 uur de live stream jeugdvoorstelling Das doet dwaas, voor iedereen vanaf 3 jaar.
lees meer

Aardeparade Rotterdam
De Lenterebellie gaat door! 🍃🌱☘🌿Vanaf 9 april trekt de Aardeparade door het land en wij zijn op de 13e aan de beurt. Van 16:00 tot 20:00 zijn we op het Noordplein met speeches, kunstworkshops, meditatie, dans, performance en een guerilla repair. De actie is niet disruptief en je kan op elk moment aanhaken; een superchille manier om kennis te maken met XR. Dus neem vooral je favoriete klimaat-crisis-ontkenner; huisgenoot die echt wat frisse lucht nodig heeft, fiscaal partner of oud-oud-oud-oud tante mee om even te komen rondsnuffelen. We zorgen dat iedereen genoeg afstand kan bewaren tijdens de actie, maar neem natuurlijk ook je eigen verantwoordelijkheid: blijf thuis zodra je je een beetje ziek-zwak-misselijk-snotterig voelt en vergeet ook niet om je mondmasker mee te nemen.

Cultureel programma Jan van der Ploeghuis
De Reuze Dwerg, Klooster, woensdag 21 april  14.00 uur

Oma Greet zoekt talenten voor haar Songfestivalshow – Zend een liedje in!
Oma Greet is een vaste host in Theater Studio de Bakkerij en hele grote fan van het Eurovisie Songfestival. Dit jaar heeft zij haar eigen Songfestival Talentenshow georganiseerd in Studio de Bakkerij en een professionele jury samengesteld bestaande uit Wouter Huele, Auxs Liana en Oma Greet zelf.
lees meer

Van Maanenbad-Buitenbad 1 mei open!
Langzamerhand komt de zomer dichterbij. We zijn daarom hard bezig om het buitenbad weer klaar te krijgen voor een (hopelijk) spetterend seizoen.
lees meer