Stichting Oogst Met Mij Mee kan dankzij een bewonersinitiatief weer volop aan de bak in de binnentuin aan de Vijverhofstraat.  Vanwege Corona ziet het... Groente verbouwen bij Oogst Met Mij Mee

Stichting Oogst Met Mij Mee kan dankzij een bewonersinitiatief weer volop aan de bak in de binnentuin aan de Vijverhofstraat.  Vanwege Corona ziet het tuinieren in de buurttuin er iets anders uit, vertelt voorzitter Carla Verhoeff. Want de vrijwilligers moeten natuurlijk afstand houden. ’Maar er is genoeg ruimte om met een mannetje of tien  aan de slag te gaan.’ Ook buurtbewoners zijn altijd welkom om te helpen.

Dit kan elke zaterdag vanaf 11 uur. Aansluitend is er dan een gezamenlijke maaltijd voor de buurt. Dankzij het goedgekeurde bewonersinitiatief, kan de stichting de tuin weer een opknapbeurt geven. De woningbouwcorporatie Havensteder doneerde onlangs hout waarmee de stichting nieuwe moesbakken timmert.

Wilt u ook een handje helpen? Kom dan eens langs op de Vijverhofstraat 135. Vrijwilligers van stichting Oogst Met Mij Mee zijn iedere woensdag en zaterdag vanaf 11 uur aanwezig.