Jan van der Ploeg’s subtropische tuin zit stampvol. Jules Deelder en Boris van der Lek en zijn band maken met ons een muzikale reis... Een stampvol atrium met Jules Deelder

Jan van der Ploeg’s subtropische tuin zit stampvol. Jules Deelder en Boris van der Lek en zijn band maken met ons een muzikale reis langs de klassiekers uit het verleden. Het succes is enorm. De heren worden geëscorteerd door een leuk dans koppel dat iedereen op de vloer krijgt.

De mensen zijn ontroerd. Boris saxofoon wordt begeleid door Cok van Vuren gitaar, Arend Niks slagwerk en Peter Wassenaar bas. Jules beroert de trommel. Hij laat zich de belangstelling van de gasten welgevallen. Iedereen wil met Jules op de foto en een aantal dichtregels worden geciteerd. De oude klassiekers vallen bijzonder in de smaak bij de senioren, ze kunnen er niet genoeg van krijgen. Na de jazz komt er een lekkere Surinaamse maaltijd met saté, kip en rijst.

 

Er wordt nog lang nagepraat door een wel bijzonder gevarieerd publiek van buur bewoners, van der Ploeg mensen, jonge artistiekelingen en belegen kunstenaars.