Natuurtalent musicus Patrick Lauwerends zette met bevriende muzikanten weer Het Rotterdam World Music in het Klooster op poten. Het Urban Jazz Trio met zangeres... World Music Fusion

Natuurtalent musicus Patrick Lauwerends zette met bevriende muzikanten weer Het Rotterdam World Music in het Klooster op poten. Het Urban Jazz Trio met zangeres Adrienne West zorgde voor een warme jazz avond. De bezoekers konden het niet laten om ook een dansje te doen . Adrienne heeft een heerlijke stem die je doet wegdromen.

  

De dag daarop was er voor het eerst een echt kinderprogramma met goochel workshop door Ray Saluki en met het jeugdorkest Haaglanden. Het was ontroerend hoe de kinderen van heel jonge leeftijd de blaasinstrumenten tot leven brachten. De jeugd vond het spannend om deel te nemen aan de dans workshops.

Het publiek ging in de avonduren helemaal los op de muziek van de Tweede Kamer. Overal vrolijke gezichten op dit spetterend dansfestijn. De band was werkelijk onovertroffen. De keuze van Patrick is die van een muzikale fijnproever.

Met bescheiden middelen zette hij dit op. Zo’n festival verdiend meer gezien zijn grote kwaliteit.