De Antilliaanse kindermodeshow zorgde voor een propvolle Banier waarop naast de Antilliaanse families ook veelkleurige buren aanwezig waren. De show was gericht op kindertalent... Antilliaanse modeshow meets Afrika

De Antilliaanse kindermodeshow zorgde voor een propvolle Banier waarop naast de Antilliaanse families ook veelkleurige buren aanwezig waren. De show was gericht op kindertalent en bevatte zes sessie: vrije tijdskleding, zomerkledij, strandoutfit, Afrikaanse stijl, opgepimpte jeans en glamour outfit. De jury bestond uit diverse VIP’s van prins Zomercarnaval tot een modekapster, een modiste, een rapper en een maatschappelijk werkster.

   

Ze waren bijzonder smaakvol gekleed. De kinderen hadden het geweldig naar hun zin. Ze showden en dansten met elkaar. Tijdens de omkleed sessies liet het publiek wat zien van hiphop tot streetdance, van dance tot traditioneel Antilliaans. De deelnemers vonden de Afrikaanse stijl het leukst, maar vooral dat ze nieuwe vriendinnen hadden gemaakt. Het was een heel familiegebeuren waarbij ook de baby’s niet ontbraken die opvallend genoeg op de arm zaten van de jonge papa’s, die hen ook de fles gaven.

Een pluim voor het huiskamer atelier van Emelina en de moeders die van de jeans pareltjes maakten. Er werd een inzameling gehouden voor kinder vakantiebesteding.