Ondanks de lage temperaturen werd de vrijmarkt van Koningsdag in het Liskwartier druk bezocht en een feest voor en door buurtbewoners en voor mensen... Koude Koningsdag bruist in Liskwartier

Ondanks de lage temperaturen werd de vrijmarkt van Koningsdag in het Liskwartier druk bezocht en een feest voor en door buurtbewoners en voor mensen van ver daarbuiten. Na aankomst van de pimp-je-fietstocht opende Presentator Jeroen Kunstman het podiumoptreden met dansen door kinderen van Het Danskantoor gevolgd door een mooie act van onze lokale Willem Alexander en Maxima en de drie prinsessen.

   

Naast uitstallingen van spullen uit bergingen en zolders waren lokale horecaondernemers en bewoners aanwezig met lekkere hapjes en drankjes. Er waren ook volop activiteiten voor kinderen. Bezoekers werden verrast door optredens door DJ Willy, One Two Thyrza, Pirates of the LambsWLDRF en Afrika Percussie.

Maar ook waren er spontane optredens door o.a. kinderen uit de buurt. Bijzonder was de spectaculaire acrobatiek door Tall Tales Acrobatics als voorproefje van het Circusstad Festival. Koningsdag in het Liskwartier werd georganiseerd door Liskids en vele vrijwilligers uit het Liskwartier en mede mogelijk gemaakt met ondersteuning door Gebiedscommissie Noord.

Een uitgebreide reportage is te vinden op Noord010inbeeld