De Turkse Bazaar duurde drie dagen lang, waaronder Koningsdag. Het  Pijnackerplein stond vol met witte tentjes. Gezien de barre weersomstandigheden waren ze  met de... Turkse Bazaar op Pijnackerplein

De Turkse Bazaar duurde drie dagen lang, waaronder Koningsdag. Het  Pijnackerplein stond vol met witte tentjes. Gezien de barre weersomstandigheden waren ze  met de ketting vastgelegd. Tentjes waren er met speelgoed, keukengerei, babykleertjes, heerlijke koffie en culinaire hoogstandjes.

   

Naast Turkse pizza’s, die vrouwen de hele dag door vers maakten, kon je kiezen uit talloze Turkse gerechten met groenten en gepofte aardappel, feta taart, köfte en bulgur, barbecue specialiteiten en snuisterijen.

   

Daarnaast was er ook wat te beleven. Net als vorig jaar zorgde de goochelaar voor verrassende acts tot grote hilariteit van de kinderen. In een tent konden kinderen zich verkleden in kleurrijke kleding. Turkse dj’s draaiden gevarieerde muziek, zangeres Salina Mare zong populaire evergreens, de Showband uit Delfshaven maakte een rondje over de Zwart Janstraat.

De sfeer was gemoedelijk, een echt familiefeest waar het hele vrijwilligersbestand van Versam hard aan heeft meegewerkt.