Zaterdag toerde het leukste en kleinste mobiele festival langs drie gebieden in Rotterdam. Een initiatief van het Rotterdamse Volkstheater. Ze kwamen bij ons langs... Zomer Pop Up op Pijnackerplein

Zaterdag toerde het leukste en kleinste mobiele festival langs drie gebieden in Rotterdam. Een initiatief van het Rotterdamse Volkstheater. Ze kwamen bij ons langs op het Pijnackerplein. Na een fikse regenbui arriveerde de trailer op het Pijnackerplein. Als een reuze poppenkast klapt hij open en plots ben je in een variété theater.

De CHACHA band met gitaar, piano, slagwerk en beeldschone zangeres voert ons mee in de wereld van Colombia en Brazilië. Het kenmerkende ritme neemt bezit van je en laat je niet los. Op corona afstand staan een veertig tal stoeltjes die snel voldruppelen.

  

Jonge koppels met spelende kinderen op de schommels en klimtuigen kijken belangstellend toe. Het Pijnackerplein is weer het muzikale meetingpoint wat we maandenlang gemist hebben. En er is meer de muziek wordt afgewisseld met acrobatische dans.

We zingen mee uit volle borst met de cumbia. De warmte van de muziek omhelst de schaarse zonnestralen. Muziek geeft de burger moet!