Op de Nationale Pannenkoeken dag gesponsord door Koopmans bakmeel en Tefal pannen ontmoetten Agniesebuurt en Oude Noorden elkaar. In de riante keuken van Huis... Agniesebuurt en Oude Noorden bakken ze bruin

Op de Nationale Pannenkoeken dag gesponsord door Koopmans bakmeel en Tefal pannen ontmoetten Agniesebuurt en Oude Noorden elkaar. In de riante keuken van Huis van de Wijk de Banier wisten een buurtbewoonster Bernadette  Mowlabaks en drie jonge meiden uit de buurt van Marokkaans tot Antilliaans zo een tweehonderd pannenkoeken te bakken met vier pannen tegelijk.

Honderd pannenkoeken werden bij de daklozen van de NAS gebracht en honderd richting Jan van der Ploeghuis. Iedereen kreeg een Koopmans koksmuts op en het was vrolijkheid alom. De pannenkoeken waren heerlijk van smaak. De Tefal pannen bleken achteraf ook bijzonder geschikt te zijn om kipfilets te braden.

Om de pannenkoeken dag nog feestelijk te maken werden dertig tulpen bossen uitgereikt aan bewoners die toch wat geïsoleerd zitten door hun kwetsbare gezondheid. De bezorgers vonden het ook een heerlijke dag.

In de organisatie zat Latifa Montasir van SOL die één en ander op soepele wijze aan elkaar vast knoopte.