Het is inmiddels een traditie geworden: de jaarlijkse BBQ en de Pijnackerpleinbios op het Pijnackerplein georganiseerd door de bewonersvereniging Pijnackerplein e.o.. Het is een... BBQ en film op Pijnackerplein

Het is inmiddels een traditie geworden: de jaarlijkse BBQ en de Pijnackerpleinbios op het Pijnackerplein georganiseerd door de bewonersvereniging Pijnackerplein e.o.. Het is een van de weinige bewonersverenigingen die het Oude Norden nog rijk is. Een paar keer per jaar organiseren ze festiviteiten in de muziekkoepel, variërend van muziekoptredens tot etentjes. Vrijdag 6 september liep de muziekkoepel op het Pijnackerplein vol voor de BBQ en Pijnackerpleinbios.

Een rijk assortiment van vis, garnalen, vlees en vega werd geroosterd. Bewoners namen snacks, salades en drankjes mee. Het was een mooie informele gelegenheid om kennis te maken met nieuwe bewoners aan het plein en uit te wisselen over vakanties en plannen voor de komende maanden.

Na zonsondergang, werden de bewoners getrakteerd op de film ‘What we do in de Shadows’, een hilarische film over Vampieren.