Het was als vanouds , een propvolle succesrijke braderie, twee dagen lang op de Noorderboulevard ( de Noordmolenstraat en de Zwartjanstraat). Loop met ons... Braderie op de Noorderboulevard

Het was als vanouds , een propvolle succesrijke braderie, twee dagen lang op de Noorderboulevard ( de Noordmolenstraat en de Zwartjanstraat). Loop met ons mee door straat tussen parfums en gerookte paling mandenvlechters en beeldhouwers, schaafijs en baras, zoetwater, vissen en Italiaans schepijs. Je kan gratis een oogmeting laten doen of je dakpannen vernieuwen.

   

Proef van het ongelooflijk assortiment aan noten. Geen braderie zonder entertainment, de kleintjes klimmen op pony’s. Je gaat bungy jumpen. Een goochelaar in jacket zorgt voor open monden, speelkaarten verdwijnen en verschijnen. Elfen hobbelen met een assepoester koets over de straatstenen. Hele families verdringen zich rond de draaimolen. Maak een foto op de rood velours Louis Quatorze bank met levende vergulde en gehoornde mensenkoppen.

Grote kleurrijke vogels op stelten stappen door het publiek. Convoi Exceptionel zorgt voor een jazzy sfeertje met gitaar ,drum, sax en djembe. Een grote stoet mensen van alle kleuren van de regenboog schuift tussen de kramen door. Iedereen is vrolijk. Ze begroeten elkaar en maken een babbeltje. Het lijkt wel een familiefeest. Winkelen op de Zwartjan is meer dan gewoon winkelen!