Het Hemelvaart feest in Van der Ploeg overtreft alle verwachtingen. In de recreatieruimte kunnen senioren deelnemen aan de Crea Divas die mooie sierstukjes maken... Hemelvaart met Serve The City

Het Hemelvaart feest in Van der Ploeg overtreft alle verwachtingen. In de recreatieruimte kunnen senioren deelnemen aan de Crea Divas die mooie sierstukjes maken en de producten van hun werk tentoonstellen. Ze mixen met meisjes die hun haar laten vlechten en er als prinsessen uitkomen. Paul Gurensay de troubadour weet het publiek aan zich te binden.

Lekkere stukjes taart verschijnen op de tafels. Ondertussen loopt het storm in het Atrium. Luchtkussens, boter-melk en kaas spel, Tangram, doolhof, poffertjes, popcorn, haakse sjoelbak. Alles loopt door elkaar, kinderen, vaders, moeders, compleet multiculti. Serve The City zorgt voor charmante en potige vrijwilligers en Soraya zorgt voor het verbindend karakter.

De vrijwilligers van het van Der Ploeg Huis zijn zoals altijd de ruggengraat. Paul komt musiceren in het Atrium. Plots verschijnt Spiderman, super lenig. Hij doet aan breakdance, maakt salto’s en hijst de kinderen de lucht in. De muren opklimmen, een wens van de kinderen, is een brug te ver.

De plaatselijke groenteboer zorgt voor de heerlijkste smoothies met mango, peer, abrikoos, ananas, aardbei en kers. Initiatiefnemer en bewoner ds. Sibbele Meindertsma ziet een groeiende verbinding in het Kloosterbuurt.