Marjolein zorgde in het Jan van der Ploeghuis voor een warm bad. Met haar man die een tiental instrumenten bespeelt en diens broer, een... Marjolein Meijers een warm bad

Marjolein zorgde in het Jan van der Ploeghuis voor een warm bad. Met haar man die een tiental instrumenten bespeelt en diens broer, een begaafd accordeonist, wist zij het publiek te bekoren. Tal van liedjes uit haar 40 jarig repertorium passeerden de revue, van nostalgie tot de broze relatie met haar moeder.

   

Veel Ierse liedjes maakten het publiek vrolijk. De doedelzak was weer het favoriete instrument. Marjolein zingt tere liedjes uit het leven gegrepen. Daarom spreken zij het publiek zo aan. Soms gaan ze over een wereld die voorbij is, soms geven zij tips om van je leven iets te maken en zijn ze enigszins filosofisch.

Verrassend is het bespelen van de ukulele, mandoline, viool, cello, contrabas. Alle snaren bewegen onder soepele vingers of een handige strijkstok. Na het optreden waren er heerlijke roti’s, klaargemaakt door buurtbewoonster Bernadette. Bewoners ( een 70 tal ) blijven nog lang napraten.