De Noorderboulevard verraste ons met een kleurrijke braderie met 125 deelnemende winkeliers en entertainment voor de kinderen van een luchtkussen met dolfijn tot een... Noorderboulevard stampvol

De Noorderboulevard verraste ons met een kleurrijke braderie met 125 deelnemende winkeliers en entertainment voor de kinderen van een luchtkussen met dolfijn tot een draaimolen. Stevige betaalbare fietsen prijken naast de grote volière van Discus. Tafelzeil wordt afgewisseld met de witte tandenwinkel. Subway geeft twee broodjes voor de prijs van één. Ici Paris komt met een korting van 40%, het is dan ook braderie.

  

Tarantella levert een dj met het Nederlandse lied. Grote kazen als karrewielen  lachen ons toe. Aan de zijkant staat een antieke bont beschilderde melkbus. Elixir presenteert haar Clinique speciaal producten. Chateautjes rolde al het wijnvat naar buiten. Hele rijen glazen voor één euro lees ik verderop.

Houten vloeren voor u gelegd. Nails en Spa: wat een variatie. De Candyshop pakt fors uit. Elektrische motoren en auto’s trachten de kinderen te verleiden naast goedkope trainingspakken. Smart tv en gordijnstoffen, tienertasjes en feestjurken.

  

Maatpakken naast bonte pyjama’s en sjaals. Heerlijke kruiden naast sieraden en betaalbare kinderkleding. Voor Tropica draait een enthousiaste Surinaamse dj. We drinken een Affligem in de Postiljon. Op het Noordplein prijkt de Oogstmarkt.

De weergoden zijn gunstig. Het was een gezellige middag.