In de Almondestraat krijgen we een feestweekend van 26 tot en met 27 september onder de ronkende naam Slopera. Er komt een open podium... Slopera in Almonde

In de Almondestraat krijgen we een feestweekend van 26 tot en met 27 september onder de ronkende naam Slopera. Er komt een open podium met een heuse opera. Charlene van der Waal, Roxy en Rolf Engelen exposeren. In de aanloop worden op diverse plekken workshops gehouden onder andere ook op het Pijnackerplein.

Videoclips worden gemaakt en t-shirts gedrukt. De kinderen maken huizen van grote kartonnen dozen die in een parade worden mee getorst. In de buurt onder andere in Jan van der Ploeg worden grote doeken van 1,5 bij 3 meter aangebracht waarop bewoners schilderingen of creawerk kunnen aanbrengen.

De doeken gaan ook onderdeel worden van de parade op 26 september. Het laatste weekend van augustus kunnen de kinderen terecht in de Almondestraat in het kader van de vakantiebesteding.

Kom zaterdag 1 Augustus naar de Almondestraat en doe mee aan één van de vele workshops. Schilderen, T-shirts drukken, kartonnen huizen bouwen en open podium voor dansers en zangers en meer. Iedereen van 11 tot 111 jaar oud is welkom.

Kom kijken van 12u – 18u wat daar in de Almondestraat allemaal te doen is.

Gratis. Kan je niet op 1 augustus dan heb je op 29 Augustus nog een kans. Het resultaat wordt getoond in een straatspektakel ‘De SLOPERA’ 26 en 27 september 2020. www.pension-almonde.nl/slopera