Zet deze zomer uw verhalen over zon, zee en vakantie op papier, onder begeleiding van schrijver Elske van Lonkhuyzen. De beste teksten worden gepubliceerd...

Zet deze zomer uw verhalen over zon, zee en vakantie op papier, onder begeleiding van schrijver Elske van Lonkhuyzen. De beste teksten worden gepubliceerd in het Verhalenhuis Vakantieboek! In juli en augustus kunt u (bijna) iedere donderdagmiddag vanaf 15.30 uur aanschuiven om uw beste verhalen, anekdotes en herinneringen over zon, zee en reizen op papier te zetten. Iedereen mag meedoen!

De bijeenkomsten worden gehouden in het Jan van der Ploeghuis, onder begeleiding van schrijver Elske van Lonkhuyzen. Aan de hand van thema’s, vakantiefoto’s en ansichtkaarten haalt Elske samen met u herinneringen op. Onder haar begeleiding zet u ter plekke uw zomerse verhalen op papier en leest u ze voor aan de andere deelnemers.

De beste teksten worden samengebracht in een speciaal Verhalenhuis Vakantieboek, dat in september feestelijk gepresenteerd wordt in het Jan van der Ploeghuis. Het Verhalenhuis Zomerkamp is een project van Wintertuin – de makers van het HET VERHALENHUIS ZOMERKAMP Voor (wijk)bewoners & vrijwilligers!

Data: donderdag 4, 11, 18, 25 juli, 1, 22 en 29 augustus Aanmelden: bij Noortje (06-16740689) of Ed (06-37345165) Locatie: Jan van der Ploeghuis Kosten: gratis Tijd: van 15.30 uur tot 17.00 uur Maximaal tien deelnemers Het

Verhalenhuis Zomerkamp is een project van Wintertuin (aangesloten bij De Nieuwe Oogst). Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Sluyterman van Loo en RCOAK.