Onlangs is de Coworking Space in de WIJKcoöperatie Rotterdam Noord geopend in het blauw witte gebouw in het ZOHO-district. Initiatiefnemer van de Coworking Space... WIJKcooperatie Kick-off tour

Onlangs is de Coworking Space in de WIJKcoöperatie Rotterdam Noord geopend in het blauw witte gebouw in het ZOHO-district. Initiatiefnemer van de Coworking Space is Peter Reckers. Hij is vorig jaar herfst als nieuwe partner gestart bij de WIJKcoöperatie. In de Coworking Space kunnen creatieve en zelfstandige ondernemers voor een klein bedrag per maand een werkplek krijgen.

Maar het is veel meer dan alleen een werkplek, het is vooral een netwerk voor ondernemers die vaak alleen vanuit huis werkte. Om de start van de Coworking Space te vieren werd een Kick-off tour georganiseerd in de WIJKcoöperatie. Bezoekers werden uitgenodigd actief deel te nemen aan de opening met een warming-up door Irene Anggreeni, vervolgens bezochten ze een exposities georganiseerd door coorganisator Esther Estevez in de Coworking Space met een voordracht door Stijn van Erp met zang door Frangi.

Ook werden ze getrakteerd op een performance door Sandra Stanionyte. Tot slot werd er in de grote evenementenruimte een gedicht voorgedragen door Darry Brown en opgetreden door de dames van VRUKT. Peter, Jan en Esther zijn van plan ieder kwartaal iets moois in te luiden. Het volgende evenement staat gepland in mei.

Voor meer informatie: facebookpagina WIJKcoöperatie Rotterdam Noord.