Met coaching van Dejaneira brachten een zestal jonge meiden op het podium hun zorgen, strijd en ambities onder woorden. Alle zes zijn ze lid... Girls Empowerment

Met coaching van Dejaneira brachten een zestal jonge meiden op het podium hun zorgen, strijd en ambities onder woorden. Alle zes zijn ze lid van hetzelfde voetbalteam , maar onderling heel verschillend. Op grote borden hebben ze gekalkt wat hen bezig houdt. ‘ Dans met je angsten en spreek met je zorgen ‘. Hoe zwaar het soms lijkt, het wordt altijd weer morgen ‘. ‘ Its your story. ‘ ‘ Kies de hard way ‘. ‘ I study to understand not to memorize ‘.

Deze slogans tillen een tipje van de sluier op. De meiden willen proactief zijn en houden van vrijheid. Een meisje wil gelukkig zijn, reizen en later docent worden. Op het podium komen heel persoonlijke verhalen. Het decor bestaat uit beschilderde piepschuim hartjes.

Dejaneira begeleidt de meiden en licht hen voor betreffende carrière planning. Elk van de meiden heeft haar eigen verhaal en tegelijkertijd leren ze van elkaar en inspireren ze elkaar.