Als er iemand een duizendpoot is dan is het meester Reinier wel! Zes jaar geleden kwam hij als stagiaire binnen, een beetje verlegen, maar... Meester Reinier neemt afscheid

Als er iemand een duizendpoot is dan is het meester Reinier wel! Zes jaar geleden kwam hij als stagiaire binnen, een beetje verlegen, maar toen al boordevol grappen en een grote lach. Na zijn stage werkte hij als vrijwilliger in Speeltuin Wikado en bij activiteiten. Activiteiten bij meester Reinier zitten altijd boordevol verrassingen en is vaak net even anders dan anders.

Zo introduceerde hij Mannendag, met houthakken, stokken slijpen, vuurtje stoken en andere belangrijke zaken voor jongens en hun vaders. Ondertussen deed hij de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en met zijn opgedane kennis verstevigde hij de organisatie meer en meer. Na zijn opleiding werkte Reinier als vaste kracht bij Noord’s Got Talent en nam hij jongens mee op sleeptouw. Daar ontwikkelde hij de Noord’s Got Thermometer, een meetinstrument om te kijken hoe het met de jongens gaat.

En ontwikkelen, daar houdt hij van, want hij volgde de master Sociologie aan de universiteit en is inmiddels zijn eigen bedrijf in de consultancy gestart! Een mooi gedicht van een van de jongens van Noord’s Got Talent hangt nu als aandenken aan Reinier in de wall of fame. “Want je houdt me als ik val…” is de kern van het gedicht, dat in één zin samenvat wat de waarde is van de ondersteuning die hij de jongens geboden heeft.

Een hele dikke dank je wel voor Reinier!