Walter Rooijakkers neemt afscheid na 41 jaar van zijn geliefde Klimop. Hij houdt niet van publiciteit. ‘De Klimop een ontzettend leuke school moet voorop... Schoolhoofd Klimop neemt afscheid

Walter Rooijakkers neemt afscheid na 41 jaar van zijn geliefde Klimop. Hij houdt niet van publiciteit. ‘De Klimop een ontzettend leuke school moet voorop staan!’ De leerkrachten zorgen voor verrassende speeches en cadeaus. Wat vind je van deze wijntjes? Cabernet Sociale, Chardon-Nee, Sauvignon Triste en Pinot Grigi-Ja. De cabernet sociale: Walter weet een warme sfeer voor het team te creëren. Hij heeft veel connecties en is een ‘ouwe scharrelaar’. De chardon-nee: Nee komt niet vaak in zijn woordenboek voor.

   

Walters charme maakt alles goed.  Pinot grigi-ja : de directeur is een toegankelijk man. Sauvignon-triste: deze melancholische sauvignon is een wijntje van weemoed. Het terras van Nieuw Noord zit en staat bomvol met sympathisanten en oud gedienden als Marije Braakman die met Walter aan de basis lag van KIWI, de kindvriendelijke wijk met een artistieke route die de pleinen verbindt. De Klimop fuseert nu met de zusterschool bij Centraal en ondergaat een stevige verbouwing.

Walters opvolgster is ook aanwezig en start met een pleinfeest waarvoor talentvolle kinderen een echte auditie doen. Wat een school! Walter heeft goud nagelaten. Het Oude Noorden is hem meer dan dankbaar.