Nu de herfst weer zijn intrede doet denk iedereen niet aan buitenspelen. Echter bij scouting Calandtroep gaan we gewoon elke zaterdag (als het een...

Nu de herfst weer zijn intrede doet denk iedereen niet aan buitenspelen. Echter bij scouting Calandtroep gaan we gewoon elke zaterdag (als het een beetje droog is) lekker naar de diverse speelveldjes in de wijk.

Misschien ziet u ons wel eens spelen op zaterdag op de veldjes aan de Gordelweg of het Noorderhavenkade park. Naast het buitenspelen zijn we ook wekelijks te vinden in ons eigen speellokaal aan de Noorderkanaalweg waar we lekker warm binnen kunnen spelen, leren, ontdekken en doen!

Feestdagen
ok bij de scouting Calandtroep vieren wij de feestdagen op onze eigenwijze. Met sinterklaas is sinterklaas het middels punt en om hem heen vinden er allerlei pieten activiteiten plaats door de welpen. Daarnaast kijkt de goedheiligman ook weer in zijn grote boek om eens persoonlijk aandacht aan de welp te kunnen geven en hem of haar net dat zetje in de rug te geven dat ze nodig hebben.

Nest wedstrijden
Begin volgend jaar barst de strijd tussen de nesten (subgroepjes) weer los en strijden de nesten tegen elkaar in een thema om te kijken wie het best kunnen samenwerken, spelen, avonturen beleven en uitdagingen overwinnen.

Wil jij ook eens meemaken wat wij allemaal meemaken bij de wlepen (6 t/m 11 jaar) op scouting kom dan eens langs in ons clubhuis aan de Noorderkanaalweg 26 wij zijn vanaf 9:30 aanwezig. De opkomst duurt van 10 tot 12 uur! Wil je alvast een voorproefje hebben kijk dan op onze site www.calandtroep.com of op onze facebook pagina!