Fris projecten

Fris nieuwsbrief
Met trots presenteert Fris Projecten de eerste nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houdt Fris Projecten jullie eens per twee maanden op de hoogte over de stichting en de voortgang van de verschillende projecten.

Fris04W

Nieuwe website
Fris Projecten heeft samen met grafisch ontwerper Nils Mork (www.nilsmork.com) afgelopen maand hard gewerkt aan de nieuwe website.
Op de website is onder andere het projectaanbod terug te vinden, het nieuws en de partners en sponsors van Fris Projecten.

 

Kleine verbouwing
Fris Projecten heeft een kleine verbouwing in het atelier gedaan. Er kunnen nu ook workshops gegeven worden in de achter ruimte van het atelier.
Hiervoor wil Fris Projecten iedereen bedanken die ons daarin gesteund heeft
In het speciaal wil Fris Projecten het Oranje Fonds bedanken, via de actie NL geeft hebben zij Fris Projecten gesteund in deze verbouwing!

Fris03W

Creatief ontmoetingsatelier
Vanaf november start het nieuwe project ‘creatief ontmoetingsatelier’ in het atelier van Fris Projecten.
Tijdens dit project leggen vrouwelijke wijkbewoonsters sociale contacten met andere wijkbewoners en gaan zij op een leuke creatieve wijze aan de slag met het thema ‘geluk’.
De bevindingen op het thema ’geluk’ worden omgezet in kunstwerken. Aan het einde van het ontmoetingsatelier zal er een grote kunstroute door de wijk plaatsvinden, waarin alle gemaakte werken van het ontmoetingsatelier tentoongesteld worden in verschillende legen panden rondom het Zaagmolengebied.

Data: 6 nov, 13 nov, 20 nov, 27 nov, 4 dec, 11 dec, 18 dec, 8 jan, 15 jan en 22 jan

Fris01W

Muurschildering:
In opdracht van Vitibuch Architects en speeltuinvereniging Botu heeft Fris Projecten een prachtige muurschildering mogen maken bij het Dakpark in Rotterdam.
Fris Projecten heeft samen met kinderen uit de wijk Delfshaven de figuren ontworpen. Vervolgens heeft Fris Projecten deze figuren in het groot uitgewerkt op de muur achter de tribune bij de speeltuin.
Fris Projecten wil Vitibuch Architects en speeltuinvereniging Botu bedanken voor deze mooie opdracht.

Fris01W


Geplaatst op: 21 nov 2014