Anne Edixhoven is een kwieke jonge vrouw van 26 jaar met uitstraling. Ze is afgestudeerd als arts en heeft daarnaast een passie voor opruimen.... Een dokter als opruimcoach

Anne Edixhoven is een kwieke jonge vrouw van 26 jaar met uitstraling. Ze is afgestudeerd als arts en heeft daarnaast een passie voor opruimen. ‘Wellicht heeft het te maken met het feit dat mijn ouders wat rommelig waren en ik 18 jaar in die rommel heb doorgebracht.’ Anne begon als opruimcoach tijdens haar stage en het beviel enorm. Van een hobby werd het een beroep. Afgelopen jaar had ze 17 klanten van overal uit Rotterdam.

Voor het merendeel waren het gepensioneerde vrouwen maar ook wel 30 en 40-ers met kinderen. Nog geen mannen, maar ook dat moet kunnen. Anne heeft ervaring met heel verschillende types en heel verschillende problemen. De één heeft het moeilijk te beslissen, weggeven of houden, weggeven aan wie? De ander heeft het nodig stap voor stap tewerk te gaan. Anne wil zich meer richten op het Oude Noorden. Edixhoven geeft kwaliteit, mensen vragen haar ook terug te komen. Ze vraagt € 33,- per uur exclusief BTW. Een geslaagde ingreep duurt meestal 6 uur.

Aan het eind van de avond komt dan ook de kringloopwinkel alles direct ophalen. Bij Anne krijg je een aantal voordeeltjes. De intake is gratis. Na afloop maakt ze een lijstje waarop de plannen staan die de klanten zelf bedenken. Zo zijn de plannen uit het hoofd en op papier. Dat geeft rust. Daarnaast komt op het lijstje wat de klant zelf bedenkt wat nog moet aangeschaft worden.

Het is toch leuk
Heeft onze opruimcoach ook leuke dingen meegemaakt? Ja, die mevrouw die twijfelde of ze haar oude spullen weg zou doen. Ik liet een antiquair één en ander taxeren en mevrouw kreeg er een hoop geld voor. En wat te denken van die man die zijn schuur opruimd en er nog een complete motorboot aantrof.’ Met de hulp van de opruimcoach wordt het organiseren wel leuk en is het te doen.

De mensen worden zichtbaar gelukkig van de nieuwe gecreëerde ruimte tijdens en na het organiseren. Anne Edixhoven is te bereiken via organiseermijnhuis@gmail.com of via https://www.facebook.com/OrganiseerMijnHuis/ Het liefst heeft ze dat je belt 06-10714387. Meer weten over de opruimcoach en haar kwaliteiten? https://www.organiseermijnhuis.nl/