Het Danskantoor gaat verhuizen! De danslessen in de Agniesebuurt zijn zo’n succes dat de huidige leslocatie te klein wordt. Naast het bieden van plezier... Het Danskantoor gaat verhuizen

Het Danskantoor gaat verhuizen! De danslessen in de Agniesebuurt zijn zo’n succes dat de huidige leslocatie te klein wordt. Naast het bieden van plezier en beweging is het Danskantoor ook een sociaal trefpunt. Er is dagelijks een gastvrouw bij wie u terechtkunt voor een praatje en een kopje thee. Melanie Dijksma van Het Danskantoor wil het liefst iedereen aan het dansen en bewegen krijgen.

‘Ook ouderen en peuters kunnen meer dan ze denken. We willen ook een veilige en gezellige plek in de wijk zijn. We leven hier met mensen uit verschillende culturen. Mooi als je die samen kunt brengen. Ouders die hier blijven hangen? Graag! We willen meer verbinding tussen leerlingen en buurtbewoners. We zijn regelmatig bij wijkevenementen met workshops en optredens.’

Voor het dekken van de nodige kosten organiseerde Het Danskantoor een dansmarathon op 8 december waarvan tot in de kleine uurtjes enthousiast gedanst werd. In december is samen met vrijwilligers begonnen met de verbouwing van de nieuwe ruimte aan de Vijverhofstraat 82 en 84.  

Melanie: ‘In februari kunnen we er verder met meer ruimte voor alle deelnemers. Hopelijk zijn wachtlijsten dan niet meer nodig.’ Een bewonersinitiatief steunt de sociale activiteiten van Het Danskantoor.