In april verschijnt een fotoboek “Thuis waar ik woon, de kunst van het Oude Noorden” Daarin worden de 60 kunstwerken in beeld gebracht die in... Thuis waar ik woon, Kunst in het Oude Noorden

In april verschijnt een fotoboek “Thuis waar ik woon, de kunst van het Oude Noorden” Daarin worden de 60 kunstwerken in beeld gebracht die in het Oude Noorden: een kijk, fiets en wandelgids langs het openbaar kunstbezit en de architectuur van het Oude Noorden.

Het is een kijkboek, maar nodigt vooral de bewoners en hun kinderen uit om in hun Oude Noorden op stap te gaan op een ontdekkingstocht langs de vele kunstwerken die het Oude Noorden rijk is.

Voor velen zal het voor het eerst zijn dat ze kunstwerken zullen zien, omdat ze soms hoog geplaatste zijn of op een wat  verborgen plek zijn geplaatst De titel zegt wat het boek beoogt. Dankzij de door de wijkraad gegeven subsidie voor de drukkosten kan het boek in een oplage van 750 ex. voor € 8,- verkocht worden.

Waar?: o.a. Huis van de Wijk Mozaïek in de Schommelstraat, de Museumwoning in de Jacob Catsstraat, Kinderparadijs in de Meidoornstraat, Chateautje op de Zwartjanstraat ……… of via www.kunstenstadswerk.nl.

kunst- & stadswerk

partners bij opwaardering van kunst in de openbare ruimte