Anil Jagroep bruist van energie. Hij gaat de communicatie verzorgen voor de Noorderboulevard en zorgen voor promotionele activiteiten. Dit doet hij namens de stichting... Noorderboulevard gaat bruisen

Anil Jagroep bruist van energie. Hij gaat de communicatie verzorgen voor de Noorderboulevard en zorgen voor promotionele activiteiten. Dit doet hij namens de stichting BIZ Noorderboulevard. BIZ betekent bedrijven investeringszone. De winkeliers van de Noordmolenstraat en de Zwartjanstraat betalen een jaarlijkse heffing. Ze worden lid van de winkeliers stichting en zijn zo met zijn allen de dragers van een mooie winkelstraat. Het bestuur van de Noorderboulevard bestaat uit enthousiaste ondernemers: Ron van de Postiljon, Simone van Chateautjes, Selma van de Notenbar, Aziz van McDonalds, Khadija met haar kledingzaak.

Evenementen op de Noorderboulevard
Wat gaat er allemaal gebeuren? Anil legt er de nadruk op dat ze het vooral allemaal samen doen. De activiteiten zijn gericht op sfeer en gezelligheid. Op Valentijn werden rozen uitgedeeld. Straks komt een heerlijk Paasfeest. Het Suikerfeest wordt gevierd en Divali het Hindoestaanse lichtjesfeest. Het Carnaval du Nord trekt door de straat. De Noorderboulevard krijgt weer na jaren van afwezigheid een spetterende sinterklaasintocht.

In dit nummer vind je de uitgebreide activiteitenkalender. Het doel van Anil en zijn communicatiebureau Publimedia is het aantrekken van meer, vaker en betalende bezoekers. Daarvoor gaat hij langs alle ondernemers. Hij leert ze kennen en heeft een luisterend oor voor bezoekers, bewoners en lezers van de Noorderzon. Samenwerking is belangrijk. Kom met ideeën, draag je steentje bij.

Bewonersinitiatieven zijn welkom, omarm de straat. Het is fijn als je als bewoners hier op de Noorderboulevard je dagelijkse boodschappen kunt doen. Het is hier leuk wonen en winkelen. Anil wil het verblijf op de Noorderboulevard verlengen. Het moet leuk zijn, er kan veel gebeuren met de uitstraling. De kerstbomen met verlichting afgelopen jaar in de bloembakken waren een succes.

Samenwerken
Anil ziet veel in het samenwerken van diverse partijen: ondernemers, vastgoedeigenaren, bewoners en gemeentelijke regie. Hij rekent op een constructieve samenwerking met o.a. gebiedsnetwerker Annemiek van Ravens en bedrijvencontactfunctionaris  Christian Weijers van Stadsontwikkeling, de wijkraad Oude Noorden. Hij komt graag in gesprek met mensen die ideeën hebben over hoe het beter kan. Wist je dat de Noorderboulevard een eigen facebookpagina heeft onder de naam Ontdek Noord en ook een instagram account?

Anil heeft zijn sporen verdiend op de Winkelboulevard Zuid. Hij is pragmatisch en een echte doener. Uitvoering is de specialiteit van deze 47 jarige actieveling. Zijn doel is reuring brengen op de Noorderboulevard. Het moet een gezellige straat worden met blije ondernemers en bezoekers. Ook de direct omwonenden moeten het prettig vinden. Is het een utopie evenementen te organiseren om mensen bij elkaar te brengen? Anil gelooft erin.

Contact opnemen met hem? ontdeknoord@gmail.com / 085-0210126