Alviar Lima opende in de Gerard Scholtenstraat schuin tegenover café de Bel een gloednieuwe sportschool met de naam Superpro Sportcenter 010. De start was... Team Rico Verhoeven in het Oude Noorden

Alviar Lima opende in de Gerard Scholtenstraat schuin tegenover café de Bel een gloednieuwe sportschool met de naam Superpro Sportcenter 010. De start was januari 2019 en de school kent al een jeugdteam van 10 leden en een volwassenenteam. Alviar weet van wanten. Hij heeft gevochten op hoog niveau en wil nu doorgeven wat hij geleerd heeft. Kickboksen is goed voor je. Alviar leert de knepen van het ondernemers vak. Dat valt niet altijd mee, maar hij doet het in zijn eigen tempo.

De school specialiseert zich in kickboksen. Het Oude Noorden met zijn straatcultuur is hier het perfecte gebied voor. Daarom is Lima’s keuze hierop gevallen. We nemen een kijkje in de 3 sportruimtes met verende vloer en overal bokszakken aan de wand. Er is ook een kleine ring, loopbanden en fietsen. Er zijn rekken voor het strekken. Twee kleedkamers staan de sporters ter beschikking. Allemaal erg professioneel. Kickboksen is goed voor je conditie. Het vereist ook een gezonde levensstijl.

Het kickboksen is erg in trek bij de jeugd. Het is het zinvolle alternatief voor het hangen in de straat. Je leert er ook luisteren en aandacht hebben voor de ander. Superpro is heel anders dan een gymzaaltje. Lima promoot professionaliteit. Kinderen uit families met kleine beurs worden bemiddeld richting jeugdsportfonds. Lima is er trots op dat hij behoort tot het team Rico Verhoeven Dat opent deuren.

Zijn verhaal is duidelijk. Ik geef jongeren een pad om te volgen. Als ze goed trainen is alles mogelijk. Kijk naar Rico! Kontakt opnemen: alviarlima1978@gmail.com. 06-52306356