Heb je een leuk idee voor een activiteit in jouw straat, buurt of wijk? Denk aan de aanleg van tuintjes, activiteiten of workshops voor... Samen voor Noord: ontmoet jouw wijkraad en lever je plan in

Heb je een leuk idee voor een activiteit in jouw straat, buurt of wijk? Denk aan de aanleg van tuintjes, activiteiten of workshops voor kinderen, jongeren of ouderen, opvrolijken van een saaie muur of festiviteiten om elkaar te leren kennen.

Op zaterdag 14 september 2019 van 11:00 uur tot 15:00 uur staan de wijkraden van de wijken van Noord op het Eudokiaplein. Ze ontmoeten je graag en zijn benieuwd naar jouw ideeën. Plannen die direct worden ingediend, behandelen we in de wijkraadsvergadering van oktober. Opzoomer Mee is aanwezig en helpt je met tips en bij het invullen van een aanvraagformulier. Een aantal bewoners vertelt of laat zien hoe hun initiatief werkelijkheid is geworden. Zoals workshops voor jongeren More life, Blik in de wijk, Atelier op wielen, kas voor moestuin, Iedereen Einstein.

Wil je weten waaraan jouw bewonersinitiatief moet voldoen? Kijk dan op www.opzoomermee.nl/bewonersidee
Meer informatie? Stuur je e-mail naar: gebiednoord@rotterdam.nl