Wil je altijd op de hoogte zijn van het actuele nieuws uit Bergpolder en Liskwartier? En ben je ook geïnteresseerd in wat er gebeurt... Wijknieuws uit Bergpolder/Liskwartier op website Noorderzon010

Wil je altijd op de hoogte zijn van het actuele nieuws uit Bergpolder en Liskwartier? En ben je ook geïnteresseerd in wat er gebeurt in de omliggende wijken Oude Noorden en Agniesebuurt? Dan kun je terecht op de website van Noorderzon010, www.noorderzon010.nl. Daar vind je ook de actuele agenda met alle komende activiteiten in de vier wijken, zoals de zomerfestivals ‘Muziek aan de Rotte’ en ‘Feestival’ in het Oude Noorden.

Naast de papieren wijkkrant bleek er voor onze wijken behoefte aan meer digitale wijkcommunicatie. Vanuit die wens is deze wijkkrant gaan samenwerken met de wijkmedia van het Oude Noorden en Agniesebuurt, beter bekend als Noorderzon010.

Het resultaat van die samenwerking is dat het wijknieuws uit Liskwartier en Bergpolder voortaan ook digitaal te vinden is op de website noorderzon010.nl.

Al jaren kun je daar het nieuws uit het Oude Noorden en Agniesebuurt lezen, nu dus ook het actuele nieuws uit Liskwartier en Bergpolder. Verhalen uit deze wijkkrant staan, vaak met extra foto’s, ook op de website.

Een ander resultaat van de samenwerking is dat bijzondere activiteiten in het Oude Noorden en Agniesebuurt, die ook interessant zijn voor de bewoners van Bergpolder en Liskwartier, voortaan een plekje krijgen in onze wijkkrant.
De focus van deze wijkkrant blijft uiteraard liggen op de verhalen uit onze wijken.