Op 16 juli werd in de Stadskwekerij  de Groenweb  Noord kaart gelanceerd door initiatiefnemer  Liselotte de Haan in aanwezigheid van de talrijke groen initiatiefnemers... Groen in Noord op de kaart

Op 16 juli werd in de Stadskwekerij  de Groenweb  Noord kaart gelanceerd door initiatiefnemer  Liselotte de Haan in aanwezigheid van de talrijke groen initiatiefnemers en groenwerkers in Rotterdam Noord.  Groenweb Noord is een netwerk van en voor groene wijkinitiatieven in Rotterdam Noord. En dat zijn er inmiddels behoorlijk veel. Liselotte de Haan heeft alle groene initiatieven van Rotterdam Noord op één overzichtelijke kaart gezet.

Hierop zie je in één oogopslag waar je in het groen kunt vertoeven, spelen of sporten. Op de achterkant staan alle locaties en initiatieven uitgelegd.

Je zal er zeker tegenkomen die je nog niet kent. Kortom via de Groenweb Noord kaart leer je verborgen natuur, moestuinprojecten en groene wijkinitiatieven van je wijk kennen.

De kaart is mede mogelijk gemaakt door de Wijkraden van Noord, Rotterdam Weerwoord en Gemeente Rotterdam.

Wil je in het bezit komen van de kaart? Je vindt ze o.a. bij de Stadskwekerij of stuur een mailtje. Hier is de link: https://degroenet.nl/heb-je-m-al-de-kaart-van-groenweb…/