Op zaterdag 13 april 2024 van 11:00 tot 15:00 op het Johan Idaplein organiseert Woonstad Rotterdam samen met bewoners en partners een actieve ochtend/middag... Met Woonstad de wijk schoon en fleurig maken

Op zaterdag 13 april 2024 van 11:00 tot 15:00 op het Johan Idaplein organiseert Woonstad Rotterdam samen met bewoners en partners een actieve ochtend/middag in het Oude Noorden. Die dag steken we de handen uit de mouwen!

Samen maken we de buurt weer schoon, heel en veilig. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Help mee en kom langs! Ontvang advies over tuinonderhoud en boomverzorging en doe mee met het schoonmaken van achterpaden en tuinen. Samen ruimen we zwerfafval op en brengen we wat groen terug in de buurt.

In de wijk worden er groen- en afval containers geplaatst. Ontdek hoe je zelf kunt bijdragen aan een prettige leefomgeving. We delen informatie over bewonersgroepen, bewonersinitiatieven en wat je als bewoner kan doen als je overlast ervaart.

Bij de informatiestand over heel en veilig krijg je tips over inbraakpreventie en brandveiligheid. Ook kun je direct terecht voor reparatieverzoeken. Voor jong en oud is er genoeg te beleven! Geniet van verse koffie, een bolletje ijs en laat de kinderen zich uitleven bij de schminkhoek. Daarnaast is er een ruilmarkt waar jij tweedehandse spullen kunt ruilen.

Ruilen, dus geen verkoop.Er is een kraampje beschikbaar voor de ruilmarkt. Heb jij spullen die nog bruikbaar zijn voor een ander? Lever de spullen dan op zaterdag 13 april in tussen 09:00 – 10:00 uur op het Johan Idaplein bij één van de Woonstad medewerkers. Neem voor vragen contact op met Bindiya Bhoekhan, Specialist Wijkbeheer 06-22 51 45 01