Dinsdag 31 Oktober werd een productieve bijeenkomst gehouden voor Schoon Genoeg! Met de container adoptanten, Perron Noord, Kipa, Opzoomermee, netwerkmanagers, Klean Up, Wijkraadsleden, de... Schoon Genoeg!

Dinsdag 31 Oktober werd een productieve bijeenkomst gehouden voor Schoon Genoeg! Met de container adoptanten, Perron Noord, Kipa, Opzoomermee, netwerkmanagers, Klean Up, Wijkraadsleden, de uitvoerders Oude Noorden en de mensen van Schone Stad is de Wijkraad Oude Noorden aan de slag gegaan om de problemen de toenemende vervuiling op straat concreet aan te pakken.

Belangrijk zijn korte communicatielijnen tussen burgers en uitvoerders. De vuil hotspots zijn bekend: Noordplein/Rottestraat, omgeving Noordmolenstraat, Vinkenstraat/Benthuizerstraat en Ruivenplantsoen. Een volgende bijeenkomst over zwervuil wordt geprogrameerd in Jan van der Ploeghuis op maandag 12 februari van 18:00 -20:30 met soep, broodjes en gastspreker.

In januari gaat er een oproepbrief uit om mee te doen naar scholen, BSO’s, Huizen van de Wijk, Stichting Noordplein, containeradoptanten, Schoonmaakbendes, Woningbouwverenigingen, Heliport, Top van Noord, VVE’s, Noordplein 12, bewoners, ondernemers, kroegen, mensen met een BWI, NAS Antes, jongerenhub, Snelleman sport, moskeeën.

Perron Noord houdt het Brancoplein schoon, lief van hen! Week 34 wordt uitgeroepen tot de Schone Week. Op zaterdag 15 juni worden door geheel Noord zwerfvuil en peuken geraapt. Wil de lezer meer info? Mail dan naar a.berkelaar@wijkraadrotterdam.nl