Een slogan is makkelijk verzonnen: het Oude Noorden alleen voor Noorderlingen! We splitsen ons af van Rotterdam, Zuid Holland en Nederland. Het buitenland bestaat...

Een slogan is makkelijk verzonnen: het Oude Noorden alleen voor Noorderlingen! We splitsen ons af van Rotterdam, Zuid Holland en Nederland. Het buitenland bestaat niet meer. We zetten de Noorderlingen op 1, we zijn sterk & trots. We pakken ónze regionale soevereiniteit! Geen dictaten meer uit Rotterdam, van burgemeester of wethouders, of andere wetgeving.

De keuze is ons eigen Noordelijk belang. We stoppen met discrimineren van het Oude Noorden, dat Zuid is volledig gesubsidiegepamperd. Er gaat maar eens geld naar Het Oude Noorden i.p.v. naar de Coolsingel of naar dat dubieuze Boijmans project. Per direct alle criminaliteit uit het Oude Noorden! Dit door vertienvoudiging van Toezicht en Handhaving.

Plus een grote investering in de Zorg voor de pure Noorderlingen. Daarentegen stoppen met Bewonersinitiatieven en de Cultuur Concreet / Lokale Programmering, andere cultuursubsidies zijn zeker verboden. U snapt natuurlijk mijn armetierige poging om het PVV programma te implementeren in Noord. Jammerlijk mislukt. Omdat lezers gelijk snappen dat zoiets niet kan of zou werken. Toch heeft 23% van Nederland eventjes zó gedacht.

Law and Order-Game.

Geert tovert geld als een wilde weldoener. Alléén hij weet ineens 10.000 politiemensen te vinden en in korte tijd op te leiden. Gevangenissen puilen in ‘no time’ uit vanwege het snelle rechtssysteem, de zwaardere straffen en natuurlijk vindt ie ook dat extra benodigde personeel.

Als geen ander weet hij extra (witte sic!) handen aan het bed / in de verzorging te realiseren. Tandarts in het basispakket, wachtlijsten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zijn geheime Tita Tovenaar wonderlamp betovert. Die huizen, wegen, zorglocaties met personeel zijn zó uit de grond gestampt! Bijzonder genereus werkt ie het eigen risico weg, schaft diverse taksen en BTW af, verhoogt de huurtoeslag en het minimumloon.

Ruim baan voor Schiphol. Groningen een financiële injectie! Leuk: ouderen met een ziek diertje krijgen geld voor de dierenarts. Via de “Onderwijsveroudering” gaan we kleinschalig werken aan taal en rekenen met bevoegde, politiek neutrale leraren. Magische Geert de Grote krachten krijgen het onmogelijke voor elkaar! Enerzijds moeten er allerlei specifieke doelgroepen UIT Nederland. Anderzijds creëert hij een nieuw Nederlands leger, welke de grenzen weet te bewaken.  

Hoe betaalt Geert Weldoener dat?

Kijk, dát weet ie net even niet, zijn programma is niet doorgerekend. Wat indicaties van kosten en baten zijn er wel. Het Koningshuis wordt belastingplichtig en wordt gekort (plus 12 miljoen naar de schatkist jaarlijks). De Eerste Kamer weg – wilde Troelstra ook in 1918 – schatting 75 * 34.000, plus wat voorzitters ook weg…. plus minder ambtenaren en ondersteunende diensten (zeg een kleine 10 miljoen per jaar?).

De wachtgeldregeling voor politici verdwijnt. Stoer: laten die 37 PVV’ers gelijk zelf tekenen voor dit partijpunt. Zeg tussen 15 tot 20 miljoen? Opheffing NPO (966 miljoen), geen bekostiging meer van de Nationaal Coördinator Discriminatie en Racisme (3,5 miljoen), alle kunsten/ cultuursubsidies staande pé ingetrokken (482 miljoen voor 4 jaar).

Zo ook alle subsidies naar linkse clubs (moeilijk in te schatten, ook EU-geld). Daarnaast geeft ie de inkomsten van de vliegtax – 400 miljoen/jaar – weg. Voor de rest lijkt SuperGeert ook in staat om asielzoekers, arbeidsmigranten (die ook bij Philips, Google, glasvezelkabelprojecten, zorg etc werken), studiemigranten, illegalen, dubbele nationaliteiten, statushouders en islamdoeners op te sporen en op een of andere – natuurlijk rappe manier – uit NL weg te werken.

Geen zorgen verder! U mag 140 rijden over de wegen met goedkope benzine. Kost de staat slechts 480 miljoen/maand aan accijnsinkomsten. Het eigen risico opheffen heeft een prijskaartje van 4 miljard/jaar. We exporteren geen gas meer, breken gewoon alle contracten open. Het opheffen van de stikstokstofregels en de CO2 regels moet een ultieme Simsalabim goudmijn zijn, wat kan je er veel van betalen!!

????

Blijkbaar is het ontlezen in alle lagen van de Nederlandse bevolking toegeslagen. Weg met het verstand, leve de onderbuik! Vind je het gek dat een partij hun plannen niét laat doorrekenen?? Het CBS zou op tilt slaan. Maar vreemd, hoe doet die Geert dat nu? Hoe betaalt Geert de PVV?

Het is een eenpersoonspartij, geen inkomsten van leden, dus ook geen subsidie van de Staat. Hij heeft een suikeroompje, wordt gefinancierd door de Amerikaanse schatrijke zakenman Robert Schilman, die de proceskosten van het minder-minder-proces bekostigde.

Geert betuttelt als geen ander, valt iedereen aan, maar opereert zelf duister financieel. Meld ie niet, hè. Zijn bezoekjes aan willekeurig wat kosten de Staat aan beveiliging een kleine 15.000 per keer.  

!!!

Het wordt me iets te veel Voice of Holland zó! Mijn voorstel is dat 1e en 2e Kamerleden, politici en kandidaat-leden een VOG-verklaring moeten hebben (zoals Wijkraadsleden). Alleen partijen met een doorgerekend partijprogramma mogen meedoen aan verkiezingen. Nederland stopt net als Italië en Frankrijk met verkiezingspeilingen 7 dagen voorafgaand aan de verkiezingen.

Het gaat me aan het hart. Een nieuwe maatschappij, verzin een complot, vernederen, face of the nation…kijkt Geert de Grote soms de Netflix serie over tirannen? Ligt het boek Dictator-virus in zijn beveiligde auto? Leren we niet van de geschiedenis dat waandenkbeelden slecht zijn voor de vrede en het volk? Ik bid voor een zakenkabinet.

PS Plassterk geef de PVV de opdracht om het partijprogramma rechtstatelijk te herschrijven en laat het doorrekenen. Dat scheelt wat maanden formatiewerk.