BrrrrrrWaarom klinkt stijfsel slang of teelvocht gieter niet zo denigrerend als sperma-emmer? Zelfs het woord proeft goor, dat je maag een beetje onpasselijk wordt....

Brrrrrr
Waarom klinkt stijfsel slang of teelvocht gieter niet zo denigrerend als sperma-emmer? Zelfs het woord proeft goor, dat je maag een beetje onpasselijk wordt. Diezelfde oprisping komt er bij het willen verwijderen van het hoofd van de vrouwelijke mensheid en alsnog in het restant van de bloederige romp / nek dan het mannelijke geslachtsdeel te willen steken?

Brrrr. Brrr. Knap hoe je dat bedenkt, roept, weerklank vindt in je peergroep en keihard provocatief met zijn allen – als kers op de spermataart dan maar – óók nog ‘vrouwen zijn hoeren’ weet te roepen. Ik vrees dat als we het hoofd van deze heren halen, we alleen maar minderwaardige gedachteloosheid tegenkomen. Niet leuk voor Amalia toch om daar Koningin voor te zijn, of voor Femke om dit relletje weer bestuurlijk als burgemeester op te lossen?

Denk dat de heren dat juist tartend wilden uitlokken. Provocatie-adoratie! Kleineren valt te leren! To feel up by putting you down. Gebrek aan opvoeding, het heeft dan gestudeerd, hé, zit in jaarclubs, wentelt zich in 7 vinkjes braaksel (in jargon braaksel = grondpizza).

En deze ranzige jaarcluppies noemen vrouwen: hert, sloopkogel, kaasje, bermslet, kwarrel (is een kwalitatieve scharrel) ….nogmaals brr… Als je dit soort denkbeelden hebt, gaat het dan later nog goed komen in organisaties en in gezinnen? Heren koorballen met zaad vulsel, kunt u die ouderwetse tikkie misogyne jacht-mythologie van u niet eens upgraden?

En het brein in de kookwas? Waardoor het verstand rein, inclusief en divers wordt. Om vervolgens wat leukere kinderen daarna met uw lieftallige eega te maken?


Overdosis polarisatie
Niemand in dit land die ons uit deze polariserende poly crises haalt in plaats van olie op het vuur te gooit? Zijn we van dat woke-gedoe af, regent het herfst protesten. Poetin legt het land plat (en Europa), NS legt het land plat (je hoeft eigenlijk alleen maar Utrecht te doen hoor, bezetten van dit knooppunt doet alles), boeren leggen snelwegen, luchthavens en distributiecentra stil.

Of zagen gewoon doodleuk 100 gezonde knotwilgen in de Krimpenerwaard om. Dat toont de bijzondere betrokkenheid van de boeren bij de natuur helemaal ten voeten uit! De taal en de protesten worden steeds platter, het radicaliseert maar door, het is opbieden naar nog gekker, dat krijgt media-aandacht. Bij mij is de protest grens een tikkie bereikt, wat nou weer?

Ja, landverrader en revolutie gaan roepen op Prinsjesdag ook volkomen normaal toch…. Ben die agressie zat. Sinds 2019 vindt de boeren doelgroep tijd, geld en energie om op de tractor naar Den Haag te komen of ergens anders de boel te versperren.

lijkbaar is er protest tijd te over! Wie start met het stikstofprobleem constructief te bekijken en op te lossen, stop dáár je tijd in? Is het nou zó moeilijk om bestuurlijk inhoudelijk logisch beleid te voeren zonder dat je tegen het doorgewinterde eigenbelang aanloopt. Niet de problemen zijn erg, neen, de portemonnee. Of de angst voor stemmenverlies? Of blijft het eenvoudig doodlopen op partij pluche gelobby?


Kan er niet een nieuw complotje verzonnen worden?
Onderhand weet ik het wel hoor. Deep-state-fake meetings van pedofielen met baby bloed, het scheppen van een nieuwe wereldorde door een schaduwregering van illuminati of joden of stiekeme russische spionnen, nare ziektes via laboratoria de wereld inbrengen, met vaccinaties chippen inspuiten, vliegende schotels, ufo’s en buitenaardse wezens, de maanlandingen zijn filmmontages, de aarde is plat…

Kunnen we niet terug naar de provocaties op Boer Koekoek level? Viel Pim Fortuyn ook nog mee als je nu naar die Baudet kijkt. De mensen willen eigenlijk dat iemand zegt: stop, dit is pure nonsens. Trek een grens, treedt op, eindelijk het gebeurde in de 2e Kamer op 210922!!

Kijk dit is gevolg van overheden die zwalken en zwabberen, als het vertrouwen in de democratie verdwijnt, als er niet meer naar elkaar geluisterd wordt. Dan gaan mensen speculeren over de werkelijke oorzaken, aan de wandel met hun eigen gedachtenspinsels, geholpen door hun algoritmes. Er is behoefte aan logisch leiderschap in moeilijke tijden. Gedoe: stop! De cijfers spreken!

Ok, er zijn 47 miljoen kippen in Nederland, 12 miljoen varkens, een kleine 4 miljoen runderen en 850.000 schapen. Dit al naast 17,6 miljoen mensen op 33.893 km2 landoppervlakte. Zullen we stellen dat het gewoon te veel is? We zitten opgescheept met concentratiekampen voor dieren, waarin productie voorop staat en niet dierenwelzijn of het welzijn van mensen. Kunnen die boeren niet een tijdje in hun eigen efficiënte, gemillimeterde berekende varkens-, kippen- en koeienstallen doorbrengen?

Dat ze die beperkte bewegingsvrijheid aan den lijve ondervinden, misschien dan vanzelf op zoek gaan naar andere verdienmodellen? Spin-off is dat de boeren een tijdje van het wegennet en het Binnenhof af zijn. Door als burger 40% minder vlees eten, tast je het verdienmodel aan! Maak het duurder.

Het is tijd voor een Hollandse druïde met een nuchtere toverdrank, die billijkheid, redelijkheid, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid brengt en wijst op algemeen belang. O ja, deze Paul McCartney schijnt een dubbelganger van de dode Beatle te zijn, Elvis leeft nog, zo ook Osama Bin Laden. Pfffffffff. Nonsense rules the world.