De bungee trampolines betoverden de kinderen. Nog nooit zagen we 4 koprollen bij het springfestijn. Latifa en haar stagiaires zorgden voor poffertjes, warme chocolademelk,... Warm Kerstfeest in Agniesebuurt

De bungee trampolines betoverden de kinderen. Nog nooit zagen we 4 koprollen bij het springfestijn. Latifa en haar stagiaires zorgden voor poffertjes, warme chocolademelk, Kerstbrood en chocolaatjes.

De vuurspuwer wist iedereen te overbluffen. Hij spuugde enorme vuurwolken, ging liggen op glas met 85 kg op zijn buik. Hij zorgde voor een sterrenregen en sloeg de trom op een vlammend olievat. Een rapper en zijn kompaan de jonge Jason wisten te ontroeren. Wat een ritme en wat een leuk dansje van Jason. De rapper was in de Banier, ook de meiden dansgroep. Iedereen wisten de meiden te bekoren met mooie emotionele dans, met trio’s en een hele groep.

Het was geweldig ! Een teer moment was toen buurtkinderen de schitterende Kerststukjes naar de tafels brachten. Dan kwam Bigi Brasa die de eerste Surinaamse dames op de vloer kreeg. Iedereen kon genieten van een heerlijk soepje met mais en kip. Klapstuk was de maaltijd van Shirley met mie, zuur, kip, loempia en sateetjes. Het smaakte echt lekker. Bigi Brasa haalde een volle dansvloer met hip, hip, hip. Iedereen had het ontzettend naar zijn zin.

Groot was de inzet van vrijwilligers in de keuken, bij het versieren, bij het sjouwen van de tafels, bij het serveren en het opruimen.