Stichting Misa organiseerde in het Klooster een stemmige hobbymarkt. Stichting Misa bevordert de integratie en zelfexpressie van migranten. Ze geven taallessen, educatie, voorlichting en... Hobbymarkt in Klooster

Stichting Misa organiseerde in het Klooster een stemmige hobbymarkt. Stichting Misa bevordert de integratie en zelfexpressie van migranten. Ze geven taallessen, educatie, voorlichting en training en helpen bij familiaal herstel. Mammy is de directrice van Misa en is ook actief in de Democratische Republiek Congo.

Sharon en Bergamin deden het flyeren. De enthousiaste deelnemers bemanden de kramen. Lya is naailes lerares en maakt Surinaamse cultuur kleding die we bewonderen. Haar zus Claire verkocht geurkaarsen en pakte uit met make-up. Al 10 jaar lang importeert ze verse kruiden uit Suriname.

Sharin vouwt kraanvogels, een senbazuru bestaat uit 1000 kraanvogels en brengt geluk en gezondheid. Susmita en Herna zitten op YouTube met filmpjes onder de naam Rani Tutorials. Mammy maakt ook beautyproducten als aloë, groenten, avocado, crème, aardbeien. Machteld maakt met je sterren van vliegerpapier en pitriet.

Fanny is de tolk die 10 talen spreekt en voor ons Congolese oliebollen met gember maakt. Er werd ook veel geschilderd. Het geheel werd opgeluisterd door de pianomuziek van José Avila en de conga van de 80 jarige Mario De Cuba. Sharon maakte voor ons aardappelsalade en Ikram van de Hildegardisschool zorgde voor een lekkere cheesecake.