Het schoolplein van de Klimop bruiste weer en dat op een bijzondere manier. Straattheater Fabuloka bracht een heel poëtisch verhaal, gekoppeld aan superieure acrobatiek.... Een theatrale bruisende woensdag

Het schoolplein van de Klimop bruiste weer en dat op een bijzondere manier. Straattheater Fabuloka bracht een heel poëtisch verhaal, gekoppeld aan superieure acrobatiek. Aan een hele stellage hangt een hangmat met een zoenend koppel.

Het meisje vliegt als een vogel en klimt als een aap in de buizenconstructie. Terwijl het meisje hopeloos in de boom hangt, blaast de jongen op allerlei vreemdsoortige trompetten. Er wordt gejongleerd met sinaasappels en de acrobate komt op de schouders van de jongen.

Je liefde verklaren is moeilijk. Een vals liedje op een kramakkelige banjo, krijgt de duimen van de kinderen omlaag. De stellage gaat de hoogte in en het meisje doet hele toeren aan een reuze kapstok.

Er wordt een liefdesdrankje geconsumeerd en het koppel vormt weer een duo. Op het plein staat Cult Noord met het tot stand brengen van Spoken Word bij de kinderen. Dit aan de hand van plaatjes en een vragenlijstje.

Het Kinderparadijs kwam met een onbestemde kleurplaat waarmee je alle kanten uit kon: van kleurige vogels tot robots. Bij SOL kon je hartjes verven en tassen bedrukken. Bij Goud van Noord kon je bijzondere poppetjes kleuren. Er werd ook gebasketbald met kleurrijke ballen. Boven een vuurtje werd popcorn ontploft, bijzonder gezellig.