Op zaterdag 16 april was het al vroeg een drukte van jewelste in de zonnige avonturentuin van Kinderparadijs Meidoorn. Tafels werden naar buiten gesleept,... Een vrolijk Pasen in het Oude Noorden

Op zaterdag 16 april was het al vroeg een drukte van jewelste in de zonnige avonturentuin van Kinderparadijs Meidoorn. Tafels werden naar buiten gesleept, papier, ijsstokjes, pinnetjes en lijm werden op de tafels gezet, kannen water, limonade en koffie werden klaargemaakt en fruit werd uitgestald.

Om 10.30 ging de poort open en kwamen 35 buurtkinderen en tientallen ouders de tuin in om hun eigen Paaseieren te knutselen onder leiding van leden van Buurtteam NieuwNoord en het kinderparadijs.

Nadat alle knutselwerkjes af waren, mochten de kinderen de speeltuin in om Paaseitjes te zoeken die ze lekker op mochten eten of mee naar huis konden nemen. Maar wie de gouden of grote Paaseieren vond, moest ze nog even bewaren want die gaven recht op een extra prijs; een grote Paashaas van chocolade of een knutselpakketje.

Na de prijsuitreiking speelden de kinderen nog lekker verder en kletsen hun ouders nog even na in de speeltuin en genoot iedereen van het lekkere weer.