Sinds 6 december maken ze weer deel uit van het Rotterdamse straatbeeld, de kerstbomen van Opzoomer Mee! Ook in de Raephorststraat en Bloklandstraat kijken... Kerstversieren bij het Kinderparadijs

Sinds 6 december maken ze weer deel uit van het Rotterdamse straatbeeld, de kerstbomen van Opzoomer Mee! Ook in de Raephorststraat en Bloklandstraat kijken de bewoners weer uit op twee vrolijk versierde bomen!

De lichtjes zijn geplaatst door leden van Buurtteam NieuwNoord, maar de verdere versiering is aangebracht door buurtbewoners. Op zaterdag 9 december hebben de buurtkinderen namelijk in samenwerking met Kinderparadijs Meidoorn prachtige versieringen geknutseld van afvalmaterialen.

Daarna hebben de kinderen met hulp van de volwassen buurtbewoners al het moois in de wensbomen gehangen. De feestelijke middag werd afgesloten met een borrel met lekkers onder en rond een grote tent. Een vuurkorf voor wat extra gezelligheid en warmte op deze koude, natte dag.

Buurt Dichter Otto had zelfs voor de gelegenheid een lied geschreven dat de buurtbewoners uit volle borst meezongen. Dit buurtje is helemaal klaar voor de Kerst.