“Eigenlijk zou iedereen die kinderen heeft, deze informatie moeten krijgen!”, vertelt een moeder na afloop van de eerste bijeenkomst. “Niemand krijgt er een gebruiksaanwijzing... Lunchbijeenkomsten ‘Omgaan met Pubers’ bij het Kinderparadijs een groot succes!


“Eigenlijk zou iedereen die kinderen heeft, deze informatie moeten krijgen!”, vertelt een moeder na afloop van de eerste bijeenkomst. “Niemand krijgt er een gebruiksaanwijzing bij als je een kind krijgt en je doet allemaal je best. Maar je kunt veel meer goed doen als je weet hoe”. De puberteit is vaak niet de makkelijkste periode voor ouders.

En trouwens ook niet voor kinderen! Kinderen doen anders, luisteren vaak minder en krijgen steeds sterker een eigen wil. Hoe kun je daar als ouder nou goed mee omgaan? Het liefst zonder geruzie en gedoe.

Dat leren ouders tijdens de bijeenkomsten “Omgaan met pubers”, die ook geschikt is voor ouders waarvan de kinderen nog (net) niet puberen. Kinderparadijs Meidoorn hiermee gestart omdat ze van veel ouders horen waar ze tegenaan lopen in de opvoeding, zeker in de puberteit.

Opvoeden is niet altijd even makkelijk, maar het wordt wel veel makkelijker en leuker als je wat meer begrijpt van je puber! De trainers Debbie en Isra van Kinderparadijs Meidoorn (Noord’s Got Talent) hebben de bijeenkomsten gecombineerd met een heerlijke lunch die door één van de moeders is gemaakt! Zo worden naast het uitwisselen van ervaringen ook recepten uitgewisseld.

Er heerst een gemoedelijke en open sfeer waarin moeders hun schroom overwinnen en over allerlei zaken praten. Ook over zaken, waar vaak wat minder makkelijk over wordt gesproken. De eerste bijeenkomst, met een opkomst van 12 moeders is al een groot succes en smaakt naar meer!

Als je net als deze moeders, wil deelnemen aan toekomstige bijeenkomsten, laat het dan weten en bel op dinsdag, woensdag of donderdag naar Isra (06-48518047)of kom langs op het Kinderparadijs. Wij helpen u graag verder.

Ook als we tijdelijk geen plek hebben, verwijzen we je graag door naar andere organisaties die “Omgaan met pubers” in een andere vorm aanbieden! We helpen je graag verder.