Nazife is de sympathieke eigenaresse van een bijzondere modezaak Boutique Mola, aan de Benthuizerstraat 14 in het gerenoveerde Woonstad complex. Nazife werkte voor het... Boutique Mola jeugdige kwaliteit

Nazife is de sympathieke eigenaresse van een bijzondere modezaak Boutique Mola, aan de Benthuizerstraat 14 in het gerenoveerde Woonstad complex. Nazife werkte voor het reisbureau van haar man en liet toeristen zowat heel Marokko zien van Fes en Meknes tot Rabat en Tanger.

Altijd was ze gefascineerd door mode. Vandaar ook de beslissing tot een ommezwaai. Nazife richt zich op een jong publiek tot 40 jaar met vooral maten 36-42. Ze heeft ook een beperkt assortiment 44. We wandelen even door de winkel met een uitgebreide keuze van sportieve setjes tot galajurken, van Zara modellen tot blazers, van luipaardprint tot bontjes.

Opvallend zijn de zomerse kimono’s, de schattige tasjes en sjaals. Handgemaakte barnsteen sieraden prijken in glazen kasten. Naast een spiegelgladde vloer vallen aan de wand twee gouden engelenvleugels op, symbool voor diverse culturen.

Nazife heeft volledig gekozen voor kwaliteit, voor haar geen wegwerp spul. Haar voorkeur gaat naar de gerenommeerde Turkse merken zoals Lyra Studio, Selvi Cetin, Nuss en Albarosa. Mooie truitjes, hippe zonnebrillen, het is een lust voor het oog.

De gloednieuwe eigenaresse is ook actief op Instagram en Facebook, aan een website wordt gewerkt. Nazife gaat er voor, kwaliteit staat voorop. In Boutique Mola voel je het gevoel voor mode. Het is een aanrader om even binnen te lopen.