In De Nationale Week Zonder Vlees ( 8 tot 14 maart ) introduceert het aan de Linker Rottekade gelegen Digters de vegetarische maaltijd bezorgservice... Digters, Vegondisch genieten thuis

In De Nationale Week Zonder Vlees ( 8 tot 14 maart ) introduceert het aan de Linker Rottekade gelegen Digters de vegetarische maaltijd bezorgservice ‘Digters Thuis.’ De behoefte aan kant en klare vers bereide vegetarische maaltijden neemt snel toe. Vegetarisch restaurant Digters springt hierop in.

Sinds 1991 waren ze op zoek naar vegetarisch eten dat zich onderscheidt. Initiator Patrick de Regt: ‘Al langer leefde bij ons de wens om lekker vegetarisch eten aan de deur van elke Rotterdam thuis te leveren. Goede en smaakvolle vegetarische maaltijden zijn de trend.

Steeds meer mensen kijken er naar uit.’ Digters Thuis lost dat op en is er voor iedereen. Voor vegetariërs, flexitariërs of wie eens de vegetarische keuken wil proeven. Wie gaat er nou niet watertanden bij de gedachte aan een goede gado gado met sticky tempeh. Digters geeft een introductie korting van 50% .

Iedere maandag leveren ze verse maaltijden aan huis in het Oude Noorden en Kralingen – Crooswijk. Vanzelfsprekend is er ook die mogelijkheid voor elke Rotterdammer.