Kapster Mina in het Jan Van Der Ploeg huis is van alle markten thuis. Haar cliënteel is multicultureel. Ze kan overweg met alle haarsoorten... Een Allround Kapster

Kapster Mina in het Jan Van Der Ploeg huis is van alle markten thuis. Haar cliënteel is multicultureel. Ze kan overweg met alle haarsoorten tot ieders grote tevredenheid. De hele zaak ademt rust en gezelligheid. Je kan ook verpozen in de aanpalende subtropische tuin. Als kind vond ze het al leuk met haren bezig te zijn. Ze wilde altijd al mensen mooi maken. Mina is ook sociaal, voor iedereen heeft ze een luisterend oor.

De kapster doet nog steeds watergolf en permanent voor de senioren die dat willen. ’Er zijn niet zoveel kappers meer die dat nog doen.’ Mina kan je knippen volgens de laatste mode. ‘ Het is maar wat de klant wil.

Niet iedereen wil oranje of roze’. De wens van de klant staat centraal, Mina kapt voor een publiek van 0 tot 90 jaar. In de kappersstoel zit een verpleegster. Ik moet duidelijk schrijven: ‘Alle haartypes. Ze is een artistiek talent.’ Mina hanteert betaalbare prijzen. Al zit ze 30 jaar in het vak, ze heeft een bijzonder jeugdige look.

Het knippen en verzorgen van de haren gebeurt op afspraak via het telefoonnummer: 0648798277.  Maandag is de zaak met adres Hooglandstraat 69 gesloten.  Andere dagen kan je gewoon even aanbellen.