Al 6,5 jaar zit Petri Buijn in de leuke Zwaanshals met haar vintage kinderkledingwinkel. Petri heeft 2 dochters en werkte jarenlang als industrieel ontwerper.... KickaBoo! eersteklas tweedehands en handgemaakt voor kids

Al 6,5 jaar zit Petri Buijn in de leuke Zwaanshals met haar vintage kinderkledingwinkel. Petri heeft 2 dochters en werkte jarenlang als industrieel ontwerper. Op een gegeven moment was ze toe aan iets anders. Ze wilde wat toevoegen aan de wereld en nieuwe dingen aanpakken die ertoe doen.

Kinderkleding is vaak nog zo mooi, het is zonde om altijd nieuw te kopen. Petri zet wel in op goede merken en kwaliteit. Geleidelijk aan heeft ze haar assortiment aangevuld met speelgoed, boeken en tweedehands zwangerschapskleding. De meeste artikelen hangen in consignatie, waarbij 40% van de verkoopprijs voor de eigenaar is. Ook verkoopt ze unieke handgemaakte items van andere creatievelingen met dezelfde passie voor duurzaamheid.

Het klantenbestand is wisselend, met natuurlijk veel jonge gezinnen en grootouders uit de buurt. Er komen klanten uit heel Rotterdam, en tot ver daarbuiten, speciaal naar Noord voor haar merkartikelen van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

We bewonderen het kleurrijke assortiment van kleding, schoentjes, boeken en spellen. Een oma komt binnen met haar kleinkind van 5 jaar. Het is alsof hij in Wonderland terechtkomt. Opgetogen kiest hij een pinguïn spel, een trui, en een paar T-shirts.

Bij KickaBoo! koop je betaalbaar, verantwoord, lokaal en vooral erg leuk! Petri is een winkelier met een ideologie en een warm hart.