Op Zwaanshals 283 A is Studio Soleil gekomen. We maken kennis met een stralende eigenaresse Claire Silva. Ze had altijd al een zwak voor... Studio Soleil voor vakantiegevoel

Op Zwaanshals 283 A is Studio Soleil gekomen. We maken kennis met een stralende eigenaresse Claire Silva. Ze had altijd al een zwak voor souvenirs  waar ze met tassen vol van haar reizen mee thuis kwam. Vrienden van haar zeiden: ‘Hier moet je iets mee doen.’ Zo werd de winkel geboren. Bij Studio Soleil kun je de leukste Items voor je interieur kopen.

Denk aan tableware uit Marokko, lampen uit Ibiza, handgeweven kleden en kussens uit India en prachtige teakhouten meubels uit Bali. Bij Studio Soleil schijnt iedere dag de zon! ‘ Mijn huis ziet eruit als een vakantiehuis. Ik koop spulletjes op leuke curiosa markten of bij artisans in het buitenland. Dit zorgt voor een uniek vakantiegevoel. Maar vooral nu het reizen best beperkt is, is het des te belangrijker om het vakantiegevoel thuis te creëren.

Ik ben van mening dat we allemaal wat meer vakantiesfeer in ons dagelijks leven kunnen integreren.’

Inspiratiebron
Een inspiratiebron voor de winkel zijn vakantiehuizen en boutique hotels maar daarnaast ook de marktjes en souvenirs shops overal ter wereld. Je kent allemaal het gevoel dat je van alles mee wilt nemen, maar niet genoeg ruimte in de koffer hebt. Bij Studio Soleil vind je leuke mee pakkertjes zoals mokken, toilettassen en kaarsen.

Prachtige potten en vazen, mooie reisboeken, wandkleden maar ook vind je er grotere dingen zoals een bankstel, eettafel of zelfs tegels en behang. Vind je het moeilijk om zelf die vakantiesfeer te creëren dan kun je een afspraak maken voor een interieuradvies. Studio Soleil oogt als een huiskamer.

Het is allemaal heel naturel, met rieten lampen en stoelen, amphora’s en kleurrijk bestikte kussens tussen een palm en een bananenboom.

De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10 – 17 uur. www.studiosoleil.nl