Thomas van der Poel woont in het nieuwbouwcomplex van Woonstad in de Ruivendwarsstraat. Thomas maakte wat omzwervingen richting Den Haag, Kleiweg en de Lisstraat.... Een gelukkige bewoner in de Ruivendwarsstraat

Thomas van der Poel woont in het nieuwbouwcomplex van Woonstad in de Ruivendwarsstraat. Thomas maakte wat omzwervingen richting Den Haag, Kleiweg en de Lisstraat. Binding heeft hij met het Oude Noorden via zijn opa die in de Pijnackerstraat een doe het zelf zaak en houthandel had.

Zijn jeugd bracht hij door in Oosterflank. Het trefpunt bij Zwaanshals aan de Rotte was zijn geliefde restaurant. De nieuwbouw Ruivendwarsstraat ontdekte zijn vriendin op facebook. Twee dagen voor de deadline gaven ze zich op en werden uitgeloot.

Oorspronkelijke bewoners konden er zo in als ze daarvoor de draagkracht hadden. De huurprijs van het middensegment is € 950.

Thomas heeft een ruime living en twee slaapkamers in totaal 80 vierkante meter. Een hele opluchting als je komt uit een vochtig en tochtig huis van 40 vierkante meter. Waar Thomas en partner voor vielen was het ruime balkon, dat uitkijkt op groene boomtoppen van het Ruivenplantsoen.

Thomas heeft een gloednieuw beroep: verwerken van pintransacties en monitoren van transacties. Hij vindt het Oude Noorden een leuke wijk.

Van achterstandswijk werd het hoopvol, meent Thomas en nu blijkt de kentering zich door te zetten. De woning van Thomas heeft twee verdiepingen. De benedenverdiepingen hebben er drie. Thomas vindt nieuwbouw Soetendaalseweg zo mooi en is blij met het voorgenomen verwijderen van trespa platen in diverse complexen.

Mooie mode boeken als Chanel, Louis Vuitton prijken aan de wand. De inrichting is super gezellig. ‘Dat is het werk van mijn partner.’