Een uitgebreide fotoreportage kan je vinden op Noord010inBeeld Bewoners geïnspireerd door trekker Pinar zijn druk in de weer in de natuurtuin van Oogst met... NLDoet bij Oogst met mij mee

Een uitgebreide fotoreportage kan je vinden op Noord010inBeeld

Bewoners geïnspireerd door trekker Pinar zijn druk in de weer in de natuurtuin van Oogst met mij mee, een klein paradijsje. Er wordt gezaaid, grond geschept, takken afgezaagd en allerlei klusjes geklaard. We ervaren het echte moestuin tuinieren.

Het project brengt biodiversiteit en wildgroei, goed voor de bodem. Pinar wijst trots naar de pruimenboom in bloei waar straks kilo’s pruimen aanhangen. Het houtkacheltje blijkt een perfecte pizzaoven. Ter hulp komt een werkgroep van de partij van de Dieren.

Pinar staat op nummer 4 voor de gemeenteraad. Opvallend is de serre waar in grote kuipen zaadjes worden geplant. ‘Kan je Pinar niet interviewen?’ Pinar woont al 16 jaar in de Agniesebuurt waar ze haar sporen heeft verdiend.

Bij Kook met mij mee gaf ze kookles voor kinderen en volwassen met de nadruk op gezond eten. Aan Oogst met mij gaf ze het nodige elan. Ze staat voor het vergroenen van de Agniesebuurt.

Er is hot news. William van Havensteder gaat een heus podium bouwen voor dichters in de zomermaanden. Bianca Sallons, bekend van Struinen in de Tuinen, komt ook zingen. Er is plek voor jazz optredens. Wat zijn de items van onze gemeenteraad kandidaat?

Huisvesting voor alles wat leeft, voor jongeren met een rugzakje, vleermuizen , vogels en bijen. We smullen van haar heerlijke vers gemaakte mini pizza.

Elke zaterdag van 11 tot 14 uur zijn de Agniese Tuinders present, een gezellige ontmoeting en binnenkort met een artistiek accent.