Haika Nanninga is sinds 2002 werkzaam in het Oude Noorden. Eerst was ze coördinator van het Kinderparadijs en daarna gebiedsnetwerker. Ze nam afscheid en... Afscheid Haika

Haika Nanninga is sinds 2002 werkzaam in het Oude Noorden. Eerst was ze coördinator van het Kinderparadijs en daarna gebiedsnetwerker. Ze nam afscheid en gaat nu hetzelfde werk doen in Kralingen. Heel wat actieve bewoners en collega’s waren naar het Kinderparadijs gekomen om Haika te bedanken voor haar inzet.

Ook de bewoners waarmee ze terecht een robbertje had gevochten om de kwaliteit hoog te houden. Collega Annemiek Ravens prees Haika en haar collegialiteit. In het Oude Noorden ging Annemiek meer op ondernemersondersteuning zitten en Haika op het sociale.

Ze vulden elkaar aan als een winning team. Sabine van het Kinderparadijs bracht een prachtig schilderij mee gemaakt door de kinderen. We zullen Haika missen.

Ook Soraya van Wereldkinderen kwam met kinderwerk. Interessant was de speech van ambtelijk coördinator Jacco Bakker die het leuke team van twee eigenwijze meiden wist te inspireren.

Haika gaf op originele wijze haar inbreng in de wijk, was een teamplayer en leerde vooral hoe belangrijk de samenwerking is met scholen en verenigingen.

Jacco presenteerde een boekje met allemaal bijdragen van bewoners en collega’s, stukjes tekst en foto’s.

De opvolger van Haika, Francis Welbedacht werd voorgesteld en verdient volgens Haika alle vertrouwen. De inspiratie must go on.