Elke maand is er een openbare (formele) vergadering van de wijkraad Oude Noorden. Bewoners en ondernemers kunnen deze vergadering bijwonen. De eerste vergadering van... Vergadering Wijkraad Oude Noorden op 31 januari

Elke maand is er een openbare (formele) vergadering van de wijkraad Oude Noorden. Bewoners en ondernemers kunnen deze vergadering bijwonen.

De eerste vergadering van 2023 is op dinsdag 31 januari. Vanwege een verbouwing in het Huis van de Wijk het Klooster wordt de vergadering dit keer gehouden in het Kinderparadijs Meidoorn, Meidoornstraat 47. De vergadering begint om 20:00 uur. De agenda en bijbehorende stukken zijn een paar dagen voor de vergadering te vinden op: https://wijkraad.rotterdam.nl .

Wil je graag dat een bepaald onderwerp tijdens één van de openbare vergaderingen op de agenda komt, laat het ons weten. Heb je een vraag of maak je je zorgen over iets in onze wijk, stel je vraag tijdens de vergadering of meld je aan als inspreker.

Als je wilt inspreken, kan je dit uiterlijk op de dag van de vergadering tot 12:00 uur doorgeven aan de wijkraadcoördinator Roxanne Cobben, e-mailadres ror.cobben@rotterdam.nl.

Hierbij de data van de openbare vergaderingen van de wijkraad Oude Noorden voor de eerste helft 2023. In verband met de voorjaarsvakantie is er géén formele vergadering in februari, maar 2 vergaderingen in maart.

Dinsdag 31 januari 2023, Maandag 6 maart 2023, Dinsdag 28 maart 2023, Dinsdag 25 april 2023, Dinsdag 23 mei 2023, Dinsdag 27 juni 2023